Header

Thursday, July 16, 2009

Please, tolong aku..............

Aku sebenarnya, dah lama anggap korang, reader setia Mv.com ni sebagai kawan aku...

Tak kira la if korang ni reader yang selalu bagi komen,
silent reader,
reader yg masuk mv.com from search engine,
spy,
or sesiapa sahaja...

janji korang jengah n baca entry2 dari kami di Mv.com

Dan aku harap, korang juga menganggap kami sebagai kawan korang jugak..
bukan kawan untuk bergelak ketawa,
tapi jugak kawan dalam berduka..

sbenarnya aku ada 1 hajat..
yang dah lama aku pendamkan..
sebelum ni aku cuba menyelesaikan masalah aku tu sendirian..
tapi rasanya tak tertanggung dek badan aku..

so dikesempatan ini, aku nak mintak pertolongan dari kawan2 aku..
dari korang..

tapi berat ati aku nak ucapkan permintaan pertolongan ni...
aku segan la..
malu...
ada ke org nak tolong aku ni?

mmm... sangat2 segan............

korang sudi ke agak2nya nak tolong aku??
if korang sudi, alhamdulillah..

tp if tak sudi, takpe..
aku paham...
semua org mempunyai pandangan n pendirian yang berbeza...

buat mereka yang sudi untuk tolong aku,
aku sgt2 trharu dgn persahabatan yg korang tunjukkan..


ok camni...
sbenarnya aku nak mintak tolong ssgt kat korang..
kat korang yg sudi tolong aku..

ermm.. camna ek aku nak cakap...
aku tak pandai la plak nak susun ayat..
tapi aku nak sgt mintak tolong dari korang...

harap2 sgt korang leh tolong aku..

k if korang sanggup tolong aku, kat bawah tu aku ada wat protected entry...
if nak baca, leh la request password dari masviona or aku sendiri, prebetsabu..

terima kasih aku dahulukan.......







utk mereka2 yg tak tau lagi camna nk contact kami, leh email or ym kat masviona@yahoo.com or prebetsabu@yahoo.com leeee...

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

26 Comments Uols:

kojah said...

bro, tlg apa??nak tau gak...kot2 boleh tlg...hehehe

prebetsabu said...

pada yg prihatin nak mintak tlg, password entry tu ada ngn masviona n aku..

leh email or ym

tenkiu....








ihihihihi

SyuQ said...

apa masalahnya ni bang... bg la password thru my email mojacko_ms@hotmail.com... kalau sy blh tlg I.Allah sy usahakan...

Sis-Lin said...

wakenabeb..huhuhu

atty's said...

wakakakkaa..wa kena lu..hampeh ps..

prebetsabu said...

syuq: saya dah email....... tenkiu ssgt!!!

sis lin : lama dah tak tgk rancangan wakenabeb !!!

kty: marah2 syg ek...

Dee said...

tgh ym ngan mv mtk password..insyaallah..kalo bole tlg den tlg..

Dee said...

xpe..x marah..bagus gak menguji rakan2 skali skala..

prebetsabu said...

Dee: terima kasih dee........................................

Cik Wanie said...

kuwang asam punya abg,
wanie ingat apa lah td kan,
mmg nak kena piat2 tinger nie,
adoilah,
terkena lah plak kannnn...

beria nie aku mintak password kat kak mas,
sgt2 kuwang asam kannnn....

wakena bebbbbbbbbb

prebetsabu said...

ck wanie: klu ko tak mtk pwd pun, team mv.com mmg dah tau ko mmg kawan yg bole diharap.. tapi ko dah mtk pasword, so................................... TERIMA KASIH !!

Cik Wanie said...

siaplah korang nanti masa jumpa bulan 8 nanti,
taulah aku nak buat apa,
wakakakakakakakakakakakaka:P:P:P:P

ingatkan apa lah td,
huk huk huk...

yg best tue,
si syuq pun beria dah tue,
wakakakakkaka

Hezesuze said...

wakakaka mmg SENGALLLLL!!

pepun hepi gak kan skali terkena..wakakaka

p/s 8/8/09 free tak..nk jmput ni besday akak...tmpt akan dibgtau...huhuh plez sms no ang kt akak ek 0192148860

SyuQ said...

terkena aku...

prebetsabu said...

hezesuze: hihihi TERIMA KASIH kak..
alamak.. 8/8 ek.. kitorang nak wat birthday party damia cadangnya 9/8 tu pulak.. atakut 8/8 tu sebok nak pasang khmah segala.. nnti apapehal kitorang roger2 kak heze ek..

syuq: TERIMA KASIH syuq........ hihi

sWeEtdARLinG said...

huhu tak dan nak minta psword tp seram ler semua pun kata terkena jer... hehehehe

anyway, anything leh email saya sweetdarling79@yahoo.co.uk

[-suziey-] said...

uwaaaaa..nanges air mata darah nih..uwaaaa dan uwaaaa dan uwaaaaa...huhuhu...kejam kejam kejam..uwaaaaa..ha amek..banjir dh ni...
mmg tauuu..bikin suspeng!!!

prebetsabu said...

suziey: TERIMA KASIH kak !!! (nah ambik baldi ni tadah air mata tuhh...)

prebetsabu said...

sweetdarling: saya dah email !! TERIMA KASIH !!

CuTeMiUt78 said...

emm.. ke masalah nya tu.. ish.. baca komen2 tu.. tgk ramai duk terkena.. pekebenda tu..
okies blh emailkan pasword tu.. kat azrina@ramatex.com.my
kot la blh tlg kan

tuntejay2k said...

hampeh ps.. tipah tertipu arini..

mama tisya said...

nk tau gk apa yg korang kena tu..leh email amyryna@gmail.com

irda said...

bro jahat!!!

siap arr klu jumpa nnt!

CuTeMiUt78 said...

waaallllaaaa.... terkena gak.. ish..ish..ish.. ingat kan pe ke hal nya.. hik..hik..hik..

mama tisya said...

hah akhirnya tau gk apa disebalik citer nk mintak tlg itu..nasibaik gmbr ok wt nye buka2 gmbr terkejut ke mau luruh jantung ku...hehehehe

MentaRi MaLaM said...

salam...
saya mmg silent reader..
tp tiap2 ari bukak blok mv..
nk drop comment tp segan sbb sy bdk muda lg..
hehehhe..
tp smlm tak bukak blog..
tp nk password gak...
ni email sy..
mane tau ade yg bole tlg...

shine_faina@yahoo.com

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!