Header

Monday, July 27, 2009

PRELUDE: Bloggers Bowling Suke Suki..


huhuhu..

entry bowling ni pun ada prelude ek..

hihiih..

sbb apa lak kene wat prelude bagai??
sbb gambo aku tak transfer lagi from kamera bagak tu...

alkisahnye..
Semalam kitorang join la jugak aktiviti bowling suke suki utk para bloggers..

besttt bessttttt bessssttttttttttt...
tapi kitorang tak main pun..
sbb ? ktiorang sampai lambat..
hihihih biasa la.. ada anak kecik kan.. nak siap2 kan anak lagi.. (alasan ni leh terima tak.. hah)


kitorang sampai lebih kurang jam 230pm.. event tu patutnya start kol 1pm lagi..
hihiih.. sorry la ek pada penganjur program yg very happening tu..
amponn..

sangat meriah !!

mummysya pun turut adakan sambutan beday utk anak dia..
hallamak... kek dia...
geram lak aku tgk !!
Princess pink !!

ada jugak acara tukar2 adiah..
tapi............
lepas viona amik je adiah tu, si damia sibuk nak pegang..
so viona pass la hadiah tu kat si kecik damia tu..
damia pegang, jalan beberapa tapak, pastu terlepas lak genggaman dia..

"PRAANGGGGGGGGGGGGGG..."

hallamak..
mcm bunyik ada bende berderai la plak..

pasrah....

nak tau pecah ke idak ke apa pressie tu?
huhuh.. viona akan cover bab tu..

seronok tgk para bloggers with family n frens spent time together2..
macam2 aksi..
ramai gk bloggers yg pandai main bowling ek (sbb tu la viona n aku takmo main.. kami adalah kayu dalam bowling.. hahaha.. malu aa nak main korang handal2!!)

tpt boling alamanda yang sememangnya dah gamat tu,
di gamatkan lagi oleh kitorang yagn serba MERAH !!

hihiih...

best!!!

TAPI.........

ada jugk yg tak best...

apa yg tak best??
Sbb damia wat hal la plak semalam..

rasanya semalam dia leh ungguli award "Anak Blogger yang Paling Sesentap"

Serius wehh..
damia all the way semalam sentap memanjang...
rosak gak mood ni..
dia siap golek2 guling2...
agaknya dia tgk bola boling tu golek cuunnn punya dia pun nak golek.. huuhuh
meraung je semalam dia..

abis sume org dia takmo salam..

sorry la ek korang..
damia smlm mood tak bape ok..


*lps ni acara sukan apa lak? bagus gak ni gather2 sambil sukan... !!
**full entry nnti la ek lps aku transfer gambar2 yg byk itu bersama bloggers2 lain... !
MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

11 Comments Uols:

Cath J said...

Heloo... visiting you yer... I dapat jemputan dari Istana ni...utk bday tuan puteri ...

dtg lah menjunguk blog ni... best jugak nak join bday ni... nanti aku confirm kan kehadiran yerrr...

'ampun tuan ku....' ;-p

atty's said...

lepas ni kita gather2 sambil main galah panjang..camno..okeh tak ..?

Hezesuze said...

wow! beshnye serba serbi merah mak ngah...ekekke

ok jgn lupe BLOGGERS BOWLING TOURNEMENT bln Nov nnti...tnggu jek n3 sal ni ek....

watie said...

salam...

x sabor nak tunggu gambo seterusnye hihihi.. anak kita sama nama laa damia.. sonot dapat jumpa kengkawan alam maya :)

masviona said...

cathj:
hye cathj

dtg datang lah ye kan dah dpt jemputan tuh n kalu leh rsvp ler cecpat ye....hiksss

atty:
den boleh ajor...ahakssss....kalu tak leh main jadi tukang sorak pun ok what...hiksss

hezesuze:
owwwhhh bulan 11 nih ada tournemant eh....ok2 kta tunggggggguuuu ye kak

watie:
hehehehe....yeke watie.....leh lag geng tuh nama dah sama dah tuh...hiksss

nURmALa mAZLan said...

rajin eh kak mas join² ni..
kita ni teringin je la lebih
tapi asyik la bz kan
x dapat la nak join

neezareef said...

agak2 ape yg prangggggggg tu

damia dpt award anak blogger plg sentap ke..hahaha

mummysya said...

Ada ker award anak blogger paling sentap!!!!

Biasah tu, badan baru nak baik, konsep manja gitu!!!

CuTeMiUt78 said...

wallllaaa ada ke award anak blogger paling sentap... ish..ish.. kesian damia ya..

masviona said...

nurmala:
hiksss weols mmg mcm tuh mala oooiii if ada jemputan n jadual lak mmg free
weols join jerlah support each other kata org tuh...hiksss

neezareef:
semalam blom smpat bukak lagi...fenat sgttttt...mlm nih tgk lah...hiksss

eh mana ler ada award tuh...huhuhuhu
damia kan baru baik demam itu ler yg mengades lebih tuh....huhuhuhu...mau manja3 terlebih lak dia...hiksss

mummysya:
ahakssss.....kelakar lah plak kalu ada award tuh kan kin...hiksss

yuppy betul tuh manja

cutemiut:
mana ada ah kak tuh walid dia yg bg sendrik tuh coz weols agak kepelikkan disitu coz selalunya damia tak pandai nak wat peel² camtuh...selalu ok jer tetiba lak hari tuh mood weng dia dtg hbs semua org dia tak nak salam...huhuhu

joegrimjow said...

jom la buat skali lagi
kat mines
alamanda pon ok
minggu ni trun kl
huhu

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!