Header

Friday, July 31, 2009

PROMOSI - Khas Untuk Warga Bera & Sekitarnya

Untuk korang yang duduk di area
Triang, Bera and kawasan yang sama waktu dengannya..

sebelum ni if korang nak amik lesen kenderaan, korang kene pegi jauh kan?
paling dekat pun korang kene g area Temerloh...

Nahhh..
skrg dah mudah sikit..
sbb apa?

Now di Bera dah ada 1 Institut Memandu..
haritu aku g Bera, ni la projek...
JPJ pun dah datang wat final inspection n briefing..
dan alhamdulillah semuanya mengikut spec JPJ...


so dalam beberapa hari ni je lagi, akan beroperasi lah tpt amik lesen kenderaan ni...

k lah..
jgn lupa ek..
pada mereka yang takde lesen lagi tu, g amik lesen ceepat !!


kepada yang belum ada lesen motor,
leh tunggu sampai september ni sbb mulai september, harga bagi Lesen Motorsikal B2 seluruh Malaysia ialah RM211 sahaja !!!
murah ooooooooooooo.....




motif gambar ni? tiada motif.....................



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

7 Comments Uols:

Cath J said...

uiii... mahal nyer harga lesen motor....biar betul....

aRe_uDear said...

hohoo berebut-rebut lar org triang g amik lesen mandu pas nie heheee.. da dkat yer dak.. ;)

atty's said...

milik siapakah jejaka itu ?????????? ekekekekke

rizz said...

lesen mti arini

tuberose78 said...

weih.. akak mcm nk amek lesen motor la.. leh dapat diskaun tak? heee

Anonymous said...

btl ker? nape kt selangor harga stll mahal???

prebetsabu said...

untuk lesen motor B2 bagi yg belum pernah emiliki lesen, harga yang ditawarkan bagi SELURUH malaysia ialah rm261...

bg lesen motor B Full or tambah kelas (dah ada lesen kete, nak amik lesen motor) harga ialah harga lama bergantung pada kawasan...)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!