Header

Tuesday, July 07, 2009

Red Hot Superhero Party


mv, avin damia with besday boy n mummy besday boy


Dah ala² basi dah n3 besday bash si yaeesh adam nih, yg aku lak baru nak publish kat mv.com nih haaa.....huhuhu tak kisah ler uols coz byk sgt stori mori yg pending dok dlm schedule aku kan so terpaksa ler aku hold dulu kan...ikut turn katanya..ahaksss

Dah ler aku nak wat n3 nih punya ler fening kefala nak filih ficca (layan jerah kesengalan aku nih ye...hiksss) yg manyak ler gak dr D80 prebetsabu tuh...semuanya chantek² lak tuh aku rasa....if uols rasa tak chantek xferla but aku dah rasa chantekk dah kat pandangan mata bundar sepet aku nih haaa. So if uols nak tengok picca yg lagi manyak n chantek² sila ler terjah photo blog prebetsabu ye!!!

Aku nih pun main pilih random jer coz dah agak rabun warna dah aku jadinya nih....so nak senang main highlight n drag n drop jerla masuk picca nih kan (thanks to prebetsabu coz mengajar aku camne cara cepat mudah pantas n tuntas nak insert gambar bebanyak ngan senang sekali....petik jarik jer bebbbbb...haaaa yg ini tipu...hikss)


Overallya, pd pendapat aku party yg bertema kan reh hot + superhero malam tuh sungguh happening n meriah sgt ler kiranya.

Selain drp dpt makan² free, yg paling penting dpt jupe n kumpul ngan ramai lagi blogger² yg lain jugak. Ada gak yg baru first time aku jupe ngan dgr namanya cthnya macam kak senduk...serius tak pernah tau pun sebelum nih.

Mcm tigris malaya lak aku pernah dgr dulu² pernah gak masuk kot but n ramai lagi lah mcm hotmama, ecarnazrin tuh semua tuh.....tp diorg nih semuanya pun best tau even baru kenal tapi semuanya friendly n cepat mesra gitu.......mv like sgt!!!

bergambar bersama² blogger yg sampai awal...hiksss


Huh malam tuh damia punya ler lasak bukan main lagi....tak larat den nak mengejornye. Ahkak dah ler fenat coz xde rehat pun tgh ke seremban kenduri kawen pastu balik ke Sunway pyramid pulak.....huhuhu....rehat masa dekat maghrib tuh kejap pastu terus sesiap nak dtg sini lak.

Ada lah satu insiden tuh aku tersound ngan nada tinggi kat avin damia pastu kan lepas tuh aku rasa menyesal sgt²......huhuhu.....debar² jer dada aku sampai ler majlis selesai tak hbs² lagi dok dup dap dup...masuk dlm kete ada lagi...berombak² dada pastu lepas dah wat luahan rasa ngan prebetsabu baru rasa lega sket....luahan rasa ngan avin damia dah lama dah buat tapi dia cam biasa ler sebok dok main² kat dalam tuh mcm besday party dia lak aku tgk....adoyaiiii



Adoyaiiii....fenat lak aku nak bercerita ceritu uols layan picca jerlah erk...alah bak kata omputih tuh pictures can tell everthing rite?????hiksss










clown.....hiksss

Aku nih mmg dah fenat dah nih nak letak caption pun dah tak larat dah nih. So if uols nak tgk picca² yg lain sila click sini ye utk ke photo blog pebetsabu!!!! ....ok bye adios amigos.



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

11 Comments Uols:

~zuraiwan~ said...

mmg meriah aku tgk...best2...

masviona said...

zuraiwan:
meriah zura...tang game org laki ngandung tuh tak larat nak gelak dah....sakit rahang2 nih ha...hiksss...so jgn lupa tau dtg party damia lak nnti...hiksss

Dj Epoi said...

Walaweiiiiiiiiii

GempaQ Walaweiiiiiiiiii siut!!!!

atty's said...

wah avin pandai buat peace..

CuTeMiUt78 said...

wah.. memang hapening la tgk.. :D

MaMa aYiN_FaSHa said...

ohhhhhh!!! my laling pon expose sekali ek..mmg happening..walaupon x dpt tgk game tu..tgk gambar pon dah tau...

Dee said...

pic2 jantan pakai kaftan perut preggy tu aku x tahanlah..hahaha..

alah..kalo mimi pun gitu gak mv..siap menjwb lg..besday org suma besday dia..biasalah budak2..tu yg kdg2 jd tarzan..hehehe..

Gieyana said...

Kak..best giler nie...jelesssssss!
~ Owhhh..si kecik cam nk curi jer kek tue..hhehe

lily lotus said...

happening nya siap ada clown lagi..

[-suziey-] said...

happening gler...ngeh ngeh ngeh:p

neezareef said...

happening sgt la bila tgk gambo2 kt blog2 korang nih

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!