Header

Wednesday, July 22, 2009

RedGlow @ Bangi Now Open

sempat lagi aku posing tuh.....panas tak henggat...menyengat tuh


Mcm yg uols tau lah kan sabtu lepas weols sempat ler gak menjoinkan diri untuk majlis redglow tuh.

Ingat dah tak jadi coz weols merendek ke subang parade hunting barang lagi..... yg sampai sekarang mission not complete lagi coz enggak ada stock lagi lah plak.

Masa weols sampai kat opis dia dlm kol 4.45pm ingatkan weols dah terlewat coz majlis katanya start kol 4.00pm sekali sara ngan najwa bitau majlis belom start pun lagi....uhuksss.

So weols decide singgah ler kejap xleh lelama coz nak kena gi selayang lak ada family agenda ngan kakak n abang aku kat sana.

Sekali ko tak sempat dah nak balik umah, dari sana terus gerak umah abang kat selayang tak sempat dah nak balik mandi membersihkan badan ke apa ke, langsung terus umah abang n buat semua benda tuh kat sana jerlah....ahaksss

Jom lah layan picca dulu ye, aku pun xde idea lak nak story mory apa nih coz hati tak tenteram beb!!! coz Avin Damia demam lah plak kemarin batuk jer malamt adi dah membawa ke demam plak dah....huhuhuhu....siannya anak dara aku tuh......huhuhu.....robek hati ku tgk dia yg lemah + lesu jer macam tuh....dah tuh selalu tgk dia active je kan....huhuhu.


with redmummy yg melethops ngan eyeshadow yg cantik menarik tertarik tuh...sian gegirl nmpk pala je sket (gegirl sila babab uncle prebetsabu....hiksss)

with adar aka mrs mondoks yg friendly n yes bulu mata dia chantik lentik...hiksss n miss diana-k yg cun melecun tingggi ala² model

umimia aka rose with me........masviona

aku saja candid gambar nih...hiksss

najwa, ayu n daela....diskus apa entah

mv again wth redmummmy n gegirl. Redmummy yg jugak friendly n ramah mesra gitu

ayu ngan penuh sikap keibuan dia melayan karenah avin damia.....hiksss

mv, dee, adar n redmummy

class tuh redglow ada produk sndrik tuh....


Yg paling tak leh tahan adlh gelagat 3 anak dara pinggitan nih yg mmg xleh dok dendiamk...asyik kehulu kehilir berlari berkejaran kesana sini..huhuhu

apalah yg gegirl dok tersengih tgk avin damia tuh

damia sebok ler nak main pencil kaler ngan book mia tuh....huhuhu

avin damia kerjakan book kakak mia.....dia mmg pantang jumpe book....huhuhu sian kakak mia (rambut mia nih chantek betul)

So uols semua geng² kat sini apalagas sesapa yg terasa nak mendapatkan khidmat n jugak servis dari redglow nih silalah terjah salon diorg ek ala kat ats tm point tuh yg depan tasik cempaka tuh.

Sila lah terjah ok dgr criter ada promotion hebat...silalah ye!!!!



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

7 Comments Uols:

mAr@ZiEy said...

rugi yer tak dpt pg..huhu

masviona said...

marziey:
kan dok bangi gak ka...nape tak join...kalu tak leh ahkak cemolot ngan ko dik...:)

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Aik???!!! cemolot ngan marziey jek??? Ekekeke!!! Mukaku sungguh basi hari itu... Buweekkkk!!! ::.

tuberose78 said...

kedai ni must ada wat facial kan?? mcm dah lama tak buat plak...

CuTeMiUt78 said...

oh.. all in red yo.. :D

Dee said...

mv...x aci..ko tepek gambar den suma yg candid..huhuhu..

Redmummy said...

hi masviona

oo ini blognya...

nice meeting you dear :)

n prebetsapu yang nama tengku ke main panjang ya rabbi, betul ke nama dia yyg dia sebut tuh?

avin damia
yg keletah

ha...dia tumpahkan air tauu!

hikss

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!