Header

Wednesday, July 29, 2009

Rezeki Dari Nuffnang

Pesal 2-3 hari lately, nuffnang cam tak stable jer banyak kali gak aku nk try masuk error je. Memula pk kot er dia wat maintenance ke apa kan but idak ler pulak ada notis drp nuffnang pun....huhuhu...so i dunno why lah...huhuhu

Tgh hari tadi aku try leh bukak lagi, boleh lah plak kan pastu tgk² earnings aku dah bertambah huhuhu. So aku pun tak dapat tahan nafsu cashout jerlah terus...hiksss

Bukan apa leh la wat bekal shopping² utk raya nih....hiksss....(so b raya nih handbag n kasut v b leh kuarkan dr budget b coz v dah ada duit nuffnang nih...ahaksss)
Wahhhh gitu baru dpt rm***.** (baru 3 angka now)

Aku mmg bukan tetiap bulan pun cashout kan benda nih sengaja tunggu bior banyak dulu uhukssss

3 angka pun jadilah rezki tuh...:)

but kali nih tak sabau nak nunggu dia jadi 4 angka dah terus aku cashout kan sbb apa ada 2 minggu lepas kot aku perasan kan earnings aku hilang beberapa hengget entah (prebetsabu yg noticed benda nih) aku idak ler ingat betul² berapa coz mmg xdelah nak kira sgt betul² kan just tgk sekali imbas lah sen² tuh selalunya mmg tak kira sgt pun itu yg perasan tuh coz amount dia ringgit tuh yg hilang entah kemana...huhuhu

So nak ckp apa lagi kan.....tunggu jerlah cek dari nuffnang sampai kan....hikssss

Terima Kasih Nuffnang

dan

Terima Kasih yg tak terhingga kat uols gak ler

hiksss

Mau aku belanja makan?????

Datang ajer lah 9/8 nih mmg aku nak belanja uols pun.....wakakaka




MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

13 Comments Uols:

atty's said...
This comment has been removed by the author.
atty's said...

nuffnang mmg problemo..kty ada org suh tolong cekkan sesuatu kat nuffnang..tp takleh nak bukak..

IxoR@ said...

Yeayyy...ada skit duit shopping raya eh...

Ermm, Ixora pun ingat nk cash out next week...ada la sikit2 wat belanja raya...

Lepas dah cash out....ajak kawan2 main klik klik la selalu....hahahahhaa

zura@iwan said...

WAHH REZEKI TUH....NK BELANJA EK...NAK2..

PuteriSatu said...

mesti 4 ke 5 ratus ni...bestnye...ahaks...

TiNiE said...

tahniah!!!!
waaa kencang sey....

Cath J said...

Ko ni... dapat 3 angka bukan nya senang oiiii... kita nak capai kan angka 50 tu pun.. bertarung nyawa weiii....^_^

Tahniah...

oneyani said...

bestnye dpt duet dr nuffnang..yani xpnh dpt..daro dulu duk 25 sen je..xtao pe prob..=(

lily lotus said...

congrates! makin murah rezeki...

Ena Qaisya said...

sob..sob..sob..kiter br nak merasa wit nuffnang alik2 ntah ilang kemana cek dia.. tak sampai pun kat alamat yg diberi huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

vagg. said...

nuffnang nih kekadang ada masanya kasi ati berapi panas haha.

cek ku udah di cashout tp lom dapek lagik huhuh

neezareef said...

tetiba npk google 'ena qaisha'...hehe

tuberose78 said...

waa... bestnyer.. boleh la buat tambah2 duit poket..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!