Header

Tuesday, July 21, 2009

Risk Managment Workshop

tang nih pun aku snap...ahaksss....bukti maaar

Acara wajib pas hbs wrkshop tuh adlh bergambar sesama beramai²...hiksss


Bertempat di hotel Equotorial, semalam aku kena attend workshop nih ler....(ada sorang member tanya wrksp apa kat hotel tuh.....hikssss???)

Nih bengkel pasal kerja lah yanggg oiiiii, bukannya bengkel workshop yg repair merepair tuh kejenye...ahaksss.

Actually bengkel nih ada dua sesi, sesi pagi untuk top management punya level n blh tghnya adlh untuk weols² nih geng middle management gitu.

So acara utk hari tuh dimulakan ngan lunch (belom start lagi weols dah dpt makan dulu) then dlm area kol 2pm gitu baru ler start bengkelnye.


Time makan tuh aku membizi makan so aku lupa ler nak snappy picca² makanan yg sungguh heaveennn tuh kan (hiksss alasan padahal aku malu ngan opismate yg lain), but utk tak kempunankan jiwa blogger tegar aku nih aku tebalkan muka gak ler snap picca pencuci mulut aku nih. Eh tetiba teringin makan marshmellow lagi nape aku amik 2 jer ek semalam kalu amik 4 kan sedap...ahaksss (tamak halobanye padahal amik byk² bukannya habis pun kan)

Not much ler aku nak share kat sini psl bengekl semalam kan lagipun errmmmm ada ke org nak tau kan......so better citer pasal hal lenlain je kan...hiksss.

Lepas abis bengkel tuh bergambar jerlah keje aku...uhuksss

antara yg hadir......dara n mak dara pingitan....wakakaka


roti jala yg maveles

Pas bengkel dlm kol 5.30pm gitu terus leh balik umah, nasib ler hotel equotorial tuh dekat jer ngan umah...but aku tak direct balik umah pun mendating maaaa.

Uikkkkk dating ke???? Ngan sapa lagi ngan prebetsabu ler coz dia tunggu aku kat restoran berlauk, seksyen 7 coz tadi dia jupe clint dekat² area sana jer.....hiksss

Oklah itu saje, sbb itu ler semalam aku tak sempat nak blogwalking ke blog uols semua. YM pun xleh nak layan sesgt dalma bengkel maaaarrr.



Author's note: Otw nak gi hotel nih kan, aku singgah cimb seksyen 8, sekali nak start keje balik, uwarrrrggggghhhh kete xleh start. Memang masuk bengel ler kete aku kejap semalam....uhuksss. Coincident kah?????huhuhuhu



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

3 Comments Uols:

joegrimjow said...

nok ghoti jalo sikit

ade dialek untuk kamoo

Dj Epoi said...

Walaweiiiiiii....

Oh!!!!!! Gua belek2 Entry lepas...
Kowrang PUJI tak Hengat siut!!!!

Dah jadik tanggungjawab Gua untuk menceriakan keadaan maaaaaaaaaa!!!

Weih..Gua rasa macam buka Blog ORANG Cina looooorrrrrrrrrr!!!!

Heheheheh..Inshaallah yang terbaik maaaaaaaaaaaaaaa!!!!

masviona said...

joegrimjow:
hok alos saye seribu kali saye ghoti jalo hbs doh....hiksss

DJ epoi:
hiksss.....puji jgn tak puji

tak saba nak tunggu event tuh nnti...hiksss

jumpe disana...:)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!