Header

Monday, July 13, 2009

Rombongan ke PM

Hari jumaat tuh, my home aka tertatak usang weols tuh menerima kunjungan daripada blogger dari jauh.

Petang tuh dah melepak kat mamak kat Hentian Kajang tuh, pastu balik umah mandi² n bersiap apa² yg patut pastu weols mengajak ke PM..hiksss

PM????.....Pasar Malam ajer deh...huhuhu....weols nih mcm ler tak tau kan kalau sebut pasar malam xde pasar malam lain dah yg paling best weols rasa kecuali pasar malam kat sri serdang nih....huhuhu (almaklumlah sini ler tempat bersemainye cinta bonda n walid avin damia kan...hehehe)

Ada ke weols nih org tuh dah ler dtg dari jauh weols bawak ke pasar malam jer....huhuhu.

Utk record weols, avin damia kali kedua menjejakkan kaki ke pasar malam nih....hehehe.

1st time ritu bawak bibik layan dia, mlm tuh weols ler yg kena melayan dia asal terlalu kat depan org jual mainan....huhuhu...mengelupur nak turun...huhuhu...sabar jerla.

So langkah hati² tak moh bagi dia melasak sgt dan jugak utk keselamatan dia kan terpaksalah mendukung dia kalu tidak habis ler stuck kat mainan pun dah bape lama nanti kan..jenuh lah nanti weols nak layan dia...huhuhu


Apa yg weols perhatikan???

Semua dok perhatikan dia dok layan mainan tuh...hiksss


Kejap jer leh lepas dia xleh lelama kang lain lak jadinya.

Lepas tuh weols cecepat gerak ke bahagian makanan utk carik nasik ayam feberet weols sepanjang zaman.....cehhhh...tapi mmg betul pun if weols dtg pasar malam nih mmg weols tak kan lepaskan untuk membeli nasik ayam nih....mmg ler the best in town....maveles sungguh lahh weiii.

Pastu balik ler....eh tak makan kat d limau nipis.....alhamdulillah kenyang.





MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

8 Comments Uols:

nURmALa mAZLan said...

ooo...
tempat bersemainye cinta bonda n walid avin damia kat pasar malam sri serdang rupanya..
terkenang2 tak kalau gi sana?

neezareef said...

uik..kdai tu allow outside food ek

[-suziey-] said...

wah wah wah...sonot mkn2 nooo...sakan la...dari steamboat ke durian smpai la ke pasr mlm..perghhh sonot2:p

MaMa ZuRa said...

kita yg dekat ni xjumpa2 jugak kan..hehe

mas, dpt sms zura ari tu kan..dtg ye..ahad ni..

masviona said...

nurmala:
ahaksss...wakakaka.....berjupe n berkenalan kat UPM ler ofkoz but bila dah bercintan cintun selalu gak ler jenjalan kat pasar malam nih....huhuhu

neezareef:
patutnya xleh neeza but weols dah selalu lepak sini so staff diorg sume dah kenal jadinya xde hal lah siap diorg offer pinggan sudu magkok lagi...:)

suziey:
mmg sonok pun suziey...hiksss...moncettt dah perut nih haaa

mama zura:
tu ler pasal...insyaallah nnti kta jupe ye

zura sowi sgt mas ada dpt sms tuh but membizi terlupa lak nak sms dah set dah dlm pala nk reply tp terlupa lak....sowi

CuTeMiUt78 said...

wah.. damia g PM yo.. hik..hik..hik. klu mirul dah tak larat nak dukung dah.. :D

niza said...

wahhh!!!puas la wanie dpt jln2 smbil mkn nih...nnti kite serbu AS lak ye...

SyuQ said...

nasi ayam pasar malam UPM mmg marveles...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!