Header

Wednesday, August 05, 2009

RSVP - PRINCESS PARTY AVIN NURDAMIA ALHAMRA


haa..
yang dinanti2 kan sudah tiba.......... (ye ke korang ternanti2 ni?)

ok ok ok..
ni nak wat PEMBERITAHUAN KHAS DARI ISTANA....

Adalah kami, dengan segala hormatnye, ingin menjemput rakyat jelata kerajaan Mv.com semua untuk menghadirkan diri di majlis perhimpunan haram menentang ISA sambutan Royal Gala ULANGTAHUN KELAHIRAN KE 2 bagi Puteri kami, Avin Nurdamia Alhamra yang akan diadakan :-

Tarikh Diraja : 9 Ogos 2009 (Ahad)
Tempat DiRaja: Dewan Seksyen 7, Bandar Baru Bangi
Jam : 3 Petang
Tema DiRaja: Princess Party (Warna :
Hijau & Pink )



Di bawah ni ialah peta lokasi Dewan Istana yang akan berlangsungnya majlis tu....



View princess party castle !! in a larger map

bagi mereka yang ada GPS, leh set terus kepada lokasi ni: N 02 58.043, E 101 46.566
mudah kan!! korang takkan sesat!! huhuh

PERINTAH DARI ISTANA:-
JANGAN SAMPAI LEWAT...
Para Hulubalang dan panglima DiRaja akan menangkap anda yang datang lewat
King Prebetsabu dan Queen Masviona akan murka kelak !!
Dan hukuman berat akan dikenakan !!!
hah...

Majlis dijangka bermula jam 3pm..
Insyaallah, selain dari acara makan, ada jugak acara game, cabutan bertuah dan Princess & Prince Of the Day!!

So marilah sama2 memeriahkan majlis Sambutan harijadi si comel Princess Avin Damia ni..
sesambil tu leh kita mengeratkan silaturahim.. ye dak?


bagi sesiapa yang berminat utk hadir,

SILA ISI FORM WATIKAH DI BAWAH... SEBELUM 5 OGOS 2009
WAJIB...


(senang pengelola dan dayang istana nak expect bape org rakyat jelata yang kompom nak hadir.. kang tak cukup makanan camna?)

Bagi mereka yang tak dapat hadir, takpe la..
maybe next time..

Ok...
sila RSVP ikut form di bawah ek!
thanks!!!































Nama:




Alamat Email:




Phone




Berapa orang dijangka hadir bersama (SILA PILIH):



Dewasa




Kanak-Kanak




Dari mana anda mendapat jemputan ni?







MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

50 Comments Uols:

Cik Wanie said...

alamak!!!!
cik wanie pun kena tulis jugak ker,
huk huk huk

leadleedeea said...

hamboih...ni tak bley missed neh...heheheeeee...nnti lead kompom k?

joegrimjow said...

9hb?
ok ok kot
trun lagi kl la nampaknya
hehe

tapi xnak ckp dlu ley ke tak
kang tak plak

Hezesuze said...

huhuhu 9hb??? wat kt dewan lagik..clust uols! adoyaiii de catering plak aritu...tp xpe..xjanji ok..lgpun tarikh luput 1 ogos kan...

nnti akak cek camne ek...rasenye kalo xpegi rugi plak kan...xdpt nk bergedik2 kt sana...wakakaka

nnti kalo da kompem pegi akak isi form diraja ni ek...ekekeke

mummYaeesh said...

adeh..takde can la yaeesh nak jd prince aritu..weols ada event 8 and 9 august kat cyberjaya.. harus abis malam..istana da tutup tak waktu tu??

atty's said...

wokeh..attyfir & co dah isi form ye..

amizah said...

macam nak pegi nak jumpa ngan sang puteri....tapi nak kene cek jadual dulu lerrrr

Dee said...

nti den kira rakyat jelata ye..

masviona said...

cik wanie:
isi jerlah mana tau kot² ada adiah misteri ke....hiksss

leadleedeea:
jgn miss tau leed kena dtg....hehehehe

joegrimjoe:
joe kena ler dtg kata nak jadi tukang baca doa....hiksss....lalalala

dtg kl jgn tak dtg....hehehehe

hezesuze:
loh yeke....akak mana leh tak dtg akak weols dah book utk jadi ketua segala dayang.....hehehehe

mummyaeesh:
ala gitu plak ke.....huhuhuhu
kalu camtuh pass jerlah prince yaeesh dulu kang mlm maknya amik...boleh gitu..hiksss

atty:
wokeyyy akak ku sayang.....mmmuuuahahhhh akak mmg konfem lah kena isi...hiksss

amizah:
cepat gi check jadual tuh.....jgn lepaskan peluang nih.dtg jgn tak dtg tau...hehehe

dee:
haaa kira cepat dee rakyat jelata kalau lagi ramai lagi ler syok depa leh berperang sesama hiksss

lily lotus said...

dahsyat u party damia thn ni..hehe..nnti ly kompem balik ekk

neezareef said...

npknye beta dijemput tak ya..keh keh keh..

kena tanye ngn maharaja jugak ler kot2 diperkenan nk merafak sembah ke besday princess avin nih..

tema..hijau dan pink msti cunggg giler

alamak tercakap bahasa paso pulak ya.. :D

CuTeMiUt78 said...

eemmm hamba memohon sembah wahai tuanku.. hik..hik..hik..hik..
akan di beritahu sebelum 5hb tu.. jd ke tak.. k

Sis-Lin said...

insyallah...tau2 je le jauh nun..
tp x leh nk ckp jgk,silap2 kang tertonggol je sis kt sana....hehehe

apa2 nnti sis col or sms klu jd dan sesat oke...sori sis copy & paste en3 ni kt notepad...senang nk rujuk nnti..hehehehe

masviona said...

neezareef:
dgn berbesar hatinya lah nak jemput neeza sekeluarga nih...hiksss
dtg ler apa salahnya sesekali trn kl leh ramas mesra n leh gak jupe kawan lama kan kty kan...hiksss

cutemiut:
ok...hope jadilah ye...:)leh damia main ngan mirul lagi kan

sis-lin:
apa salahnye sis sesekali turun KL kan...ritu masa weols turun jb dah ler xsempat nak jumpe kan...leh la

daela said...

WAH BESTNYA...

masviona said...

daela:
jemput lah datang...:)

Mr Hazizul said...

Photographer pun kena isi form ker ?

masviona said...

mr hazizul:
photog lagi lah kena isi wajib....hiksss...sbb dia wajib dtg kan...ahaksss

eh xleh gelak lelama nnti GELI-GELI lak perut...ahakssss....lariksssssss

~kin jgn marah naaaa

nURmALa mAZLan said...

kak mas,
kita leh dtg x??
huhu~ tanya dulu =P

prebetsabu said...

NURMALA: meh aku jawap bg pihak viona:


SEMUA ADALAH DIJEMPUT HADIR...

maknanya semua la.. hihihi.. ajak cik abe skali tau !!!

momguess said...

akk dah submit form iyo
insyallah kalo pjg umur kito jumpo
rasa2 pihak istana buat tak game
KENALI PASANGAN cam kat TT aritu
ahakss

masviona said...

momguess:
TQ kak ina...dtg jgn tak dtg lak
nnti saya tnya memanda menteri...ahaksss...rasanya ada kot games yg ala² gitu...hiksss

ct rahani said...

k.mas.. thanks 4 sms invitation.. klu dekat kiter dh join dah.. anyway kiter doakan majlis nih berjalan ngan lancar k.. nti kiter jengok blog akak tgk gambo jer.. hehehe..

ciare (^_^)v said...

alamak..masa tu sdg bercuti di PD..hukhuk T____T

bila laa nk jmpe princess ni ;)

rasp said...

ya Allah ya Tuhan, janganlah sesapa dlm famili i ada program time tu...aminnnnnn....

Later2 i akan reconfirm k :) Nak sangat join...

masviona said...

ctrahani:
yelah akk paham....tenkiu ct doakan utk mjlis tuh nnti

ciare:
uhuksss...yeke adoyaiiii bila lah team mv.com dpt jupe ngan ciare nih...ada projek best nih nk diskus nih..hiksss

masviona said...

rasp:
uhuksss sis terharu lak saya baca sis nye komen nih

jgn ler diorg semua ada hal hope sgt sis leh dtg ngan famili semua...:)
ibnsyaAllah

Wawa_Nadwa said...

wawa nak joinnn.
tp segan la plak.
kekekke!
ai ni pemalu kak.
=P

masviona said...

wawa_nadwa:
wawa dtg ler mmg dialu² kan pun
apa lak nak segan dah cemolot dah kan kat PD ritu...hiksss
dtg tau!!!

zura@iwan said...

wah....syoknya kalu dpt join...grand betui....btuah Damia..

masviona said...

zura@iwan:
hiksss apa salahnya if zura nak join kl ngan penang xjauh sgt lah....hikssss

DatinDiaries said...

wah best tu.....sambut besar2ran nih.....semoga semuanya berjalan lancar ye..

Aleeya said...

hepi besday to ur damia, moga terus membesar menjadi anak yg comel, sihat dan solehah yer...

masviona said...

datinDiaries:
xdelah besar²an mana pun....biasa² jer....tq...amin moga majlis tuh nnti berjln ngan lancar....saya pun doakan benda yg sama

Aleeya:
tq aleeya....jemputlah dtg ye...:)

JIVEBUMZ said...

waaaaaa terujaaa!!! kak viona oi.. untuk pengetahuan akak viona bufday your princes sama ngn bufday saya tau!!! bestnye dapat jumpe ngn org yg sama date bufday ngn saya...

terasa nak pegi nie! tapi kene konpem dulu ngn en bob...lalala

boleh ke bawak teman? akak reply kat bolg saye eh

TQ

masviona said...

jivebumz:
jive punya bufday bila??
avin damia actually 6/8 tuh but weols buat party tuh on 9/8....dekat² gak lah tuh kan

kalu gitu jivebumz mmg ler kena dtg coz nnti leh celebrate sesama kan...hiksss...lah leh jer bawak jerlah apa salahnya leh la weols kenal ngan en bob sama....hikss

JIVEBUMZ said...

bufday kite that day la kak.. 9 ogos tu.. jeng jeng jeng celebrate sesame ek? best best hihi

insyaallah kalo tak de aral yer kak.. teringin nak jumpe blogger lain tu kan

so buleh isi form ker? kalo tak pi lak karang kene dende tak kak :p

masviona said...

jivebumz:
wah yeke....nih haruslah kena dtg nih....ahakss

dtg jerlah...isi lah senang akak nak reverse temoat nnti...

kalau tak dtg kena tulah....huhuhuhu....just kidding la

Alamfanacinta said...

Tingiinnn nak gi..
dah bace entry nih dari 1st day akak post kan..

Tapi kteorg nak gi amik jubahh utk konvo n x tau settle kul brp...
Hadoiiilaaa..~

masviona said...

Alamfanacinta:
alaaaa ye ke....xper dtg ler cecepat lepas amik jubah konvo tuh....hiksss
insyaallah sempat tuh...hehehe

sWeEtdARLinG said...

nak pergiiii... tapi takleh nak konpem laa.. agak2 kalo ada masa, maen redah jer leh tak??

drebar tak dak... aku tak reti jalan sbb tu takleh nak konpem

mAr@ZiEy said...

Kak..nak pg..tp tkut kene anta adik blik Melaka..huhu..

Nak jumpe Damia yg tembam tu!!!also blogger tegar yg lain..huhu

masviona said...

sweetdarling:
datang lah...alaa yeke drebar lak xde ye

dtg ler ngan komuter...hiksss

xperla lambat pun asalkan datang ye

masviona said...

mar@ziey:
ala mar anta ler adik pepagi tuh sempat apa balik bangi balk dr melaka tuh...party kol 3 sempat apa...hiksss tak pun anta dia mlm lepas party....hehehehe pepandai je ahkak nih kan..hiksss

mAr@ZiEy said...

InsyaAllah..kene plan dlu ngan adik..dia tu kekadang mood tak tentu..hehe

JIVEBUMZ said...

insyaallah kalo tak de aral melintang maka sampai la patik ke party anakanda tuanku maharaja..kehkehkeh

masviona said...

jivebumz:
insyaallah kita jupe disana...disana..disana...ye...:)

tuberose78 said...

arini dah khamis... yeay!!

mummYaeesh said...

adeh klu da lepas 5 ogos takleh da ek nak dtg..ahaks!

weols nak sgt pegi... dah ler ada event pastu yantik la da takde.. tgk macamana weols try adjust!kot2 bleh lari, konon2 nak g tgk yaeesh ke..ahaks!

tp bleh lagi tak ni?? nnt weols sms kasi tau ye!

prebetsabu said...

mummyaeesh: if ada masa leh curik, mai je terjah !!! no hal lahh

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!