Header

Friday, July 17, 2009

Sengalkah MV n PS??????????

Rentetan drp n3 sengal prebetsabu semalam (ala yg psl protected n3 tuhlah), yg ala² nk mintak tolong tuh....huhuhu.

Notty owhhhh ps nih, dia create n3 nih lepas aku dan membuta tau!!!!. Pastu pepagi semalam pass dah bangun nak sesiap dtg opis dia kasi tau password soh aku ready ler if ada sesapa yg tanyakan.

Aleh² tak pasal² seharian semalam aku dah pun bertukar profession jadi kaunter pertanyaan sekejajap tau.....wakakakaka......seriyes wakenabeb betullah tau. So uols jgn marah² jgn tensi² occay coz ahkak mv ko nih pun terkena sama ngan bro ps ko tuh...huhuhu.

Pastu kan lepas lunch weols ke KL lagi (dah ler smlm pun dah ke KL). Eh bukan aku keje pun kat KL ke ek???? (sampai umah on lappy terkejut giler tgk byk gilos dok buzz ym nak mintak password...hiksss)

Huhuhuhu....KL yg aku maksudkan nih which is adalah kat tetengah town KL nun haaa...adoyaiii dah ler kemarin dah kena jumpe big bos kat Menara Hap Seng kol 3.30pm patutnya pastu aku dah sampai sana then calling² dia sekali dia ckp dia terlupa nak bitau yg dia ada meeting lagi n masih di KL Sentral by 5.oopm baru akan reach at Menara Hap Seng......huhuhhu......omg...apa boleh buekkk dah nasib badan kan.

So utk tak membazirkan masa yg dah sedia terbuang tuh aku pun gi ler settlekan kerja yg memana leh buat ler terus shoot ke CIMB Dang Wangi (ala yg susah parking tuh ler) dah settle memana yg perlu kat sana kan but bagus gak aku gi sana awal leh ler tetanya lelebih sket ngan staff diorg about Biz Channel yg mmg opis aku dah subscribe skrang nih.

Itu urusan kemarin hari rabu, nasib baik ler urusan semalam hari khamis berjalan ngan agak lancar walaupun melebihi masa yg aku jangkakan...uhuksss. Aku ingatkan sekejapan cuma gi sana pun dengan membawa hanya purse semata...uhuksss.

Sekali urusan panjang lak so dah alang² kol 5.30pm kan nak kuar KL pun dah tentu² jem gilos kan so aku decided ajer dehhhh mau ke pavilion lagipun ada sesuatu yg mahu dicari.

Tetiba kesenggalan yg ada pada prebetsabu melekat sama pada aku...uhuksss

masa nih ok lagi (silalah abaikan pipiku yg bambam seperti kuih apom tuh.....uwaaaaa.....cryinggggg!!!!).....mukaku mmg bogel tnpa mekap pun...lipstik pun enggak ada dong!!!

pedulikkan org disekeliling.......mmg sengal lah ko mv semalam....apasal ek???

actually mv berlagak jadi mami jarum nak tunjuk jam elle yg prebetsabu adiahkan masa besday this year (owwhhh silalah uols muntah hijau....even aku pencinta hijau tp kalu muntah hijau aku rasa aku tak suke kot....kahakahakaha)....nih memang dah betul² sengal nih mv nih

sila jgn pk bukan² mv hanya menjueh pada prebetsabu n bukan uols diluar sana....hiksss (owhh lupa mau kasi tau picca nih mv perasan mau tunjuk purse carlo rino yg prebetsabu adiahkan masa hari ibu baru² nih) weiii giler riak.....riak tuh dosa tau mv ingat sket!!!!


Owhhhhh!!! mmg sah ler semalam adalah diisytiharkan oleh masviona n prebetsabu merupakan hari kesengalan tahap maxima yg melanda kami....jadi uols ampunkan lah kami...ahaksss.

Tapi sebelum aku kasi penutup sama n3 nih uols nak tgk tak sapa yg bawak babak sengal nih dlm diri mv......ahaksss

Sure uols leh agak kan.....kan...kan

coz orgnya mestilah tak lain n tak bukan

budak bapak budak yg encemm nih......ps


Author's note: Uols jgn amik port sgt tau ayat² dlm n3 nih coz ada banyak ayat yg bukan fakta pun......exspecially bab yg nak meriak tuh.....saje je uols dah kata otak tengah sengal kan.....uhuksss.



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

11 Comments Uols:

Cik Wanie said...

wakakakakakakaka,
korang berdua mmg sengal,
korang bikin hatiku panasssss jer smlm,
huk huk huk huk...


wah wah wah,
part "riak" me"riak" nie,
clust kannnn...
ala skali skala nak "riak",
lagipun blog sendiri kannn,
ada org lain tue lebih riak,
kan kan kan...

apapun,
smlm korang berdua mmg "SENGAL",
geram tolllll...

taulah jumpa nanti,
akan aku gomol kak MV sepuas-puas hati tau,
tungggggggguuuuuuuuuuuuuuuuuu....

ada yg nak marah,
pedulik lah

Sis-Lin said...

wakakakah...nsb le ko MV yg bt kesenggalan cmtu...kalo si PS yg bt..adeii mcm owang x dpt je mlm td..hahahahahahah

adeiiii wakenabeb......

joegrimjow said...

yang penting apa???
sayang menyayang

lalala~

atty's said...

takpe sesekali riak.jgn setiap masa minute..tau.
bak kata joe ..yang penting kasihsayang..kerjasama..

tini said...

korangs memangs ssseeennnggggaalllllssss

neezareef said...

klu org x kena sure ckp..
eleh nk tnjuk bahgia la tuh...
tp dulik hape laki bini kan..
yg x de kena mengena pn tnjuk bahgia inikan plak yg dah kuar sorang anak dara

ct rahani said...

menyengal skli sekala x pe kak.. bleh memeriahkan kehidupan gitu.. hiks..

rasp said...

i tak kisah dengan kesengalan u tu...i loike je...
lagi pun tu bukan riak..tu sharing2 namanya :)

Hezesuze said...

bkn riak just nk bgi tau jek....hehehehe

pepun ada akak kesah??? cak cak cak

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik.. takpe la kan.. sengal sekali sekala..
eh.. dulik la kan.. nak kata riak ke tak.. yg penting korang bahagia gitu.. :D

tuberose78 said...

teruskan kesengalan korank... iduo sengallll!!!! eehhh... silap.. idop Mv..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!