Header

Tuesday, July 21, 2009

Wallaweiiiii....weii....weiiii

Bila korang dengar je perkataan wallaweeiii, korang teringat kat siapa???
Siapa lagi kalau bukan sama itu Brader DJ Epoi yang tak reti henti dok pot pet pot pet.......

Alhamdulillah...
ari ahad lepas sempat gak kitorang bertemujanji sama ini DJ..
hikssss......

dan akhirnya dapat gak ktiorang tangkap dia...
dapat gak jumpe...
Restoran nasik kandar sebelah Flaming, Sunway menjadi saksi... ahahhaha..


orangnye hensem...
baik budi pekerti...
berbahasa santun...
segak...
berciri lelaki yang bertanggungjawap...
family man...
penyayang...
bijak bistari....
(perrgghh puji tinggi melangit ni.... ada maksud tersirat kah dari kami di Mv.com? muahahahah.. tak la.. pujian ikhlas ni.. )

bukan saje hensem dan kacak, tapi cekap jugak wat multitasking. tgk tu, sambil bercakap seolah2 sedang mendeklamasi puisi, sempat lagi tu sebelah tangan dok jaga keletah spongebob!! syabbbaaasssshhhhhh.. (sekali lagi cubaan pujian melangit wat DJ Epoi).. hiks

Sebab apa kitorang Team Mv.com meroyan bebenar nak tangkap n jumpe sama ini orang?
Sebab dia adalah DJ la...............

tapi....
apa kaitan sbb dia adalah DJ dgn berjumpe kitorang?
jeng jeng jeng................

Seronok dapat jumpe DJ Epoi beserta tentera2 dan permaisuri dia...
sian Ben10...
sampai nangis2 sbb panas....
kitorang plak dok rancak sembang itu ini...


dan macam biasa, damia mna reti duduk diam..
habis dia jelajah kedai mamak tu ngn si Robocop & Spongebob !!!
Kebetulan Robocop & Spongebob pakai baju Upin Ipin, dok kumat kamit je la mulut damia "tol tol tol.."


overall, DJ Epoi & family mmg seempoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...

*eh.. aku tak crite pun napa kitorang bersungguh nak jumpe Bro DJ ni kan? pandai tak aku kona2 citer n alih topik.... xpe nti sampai seru aku citer la.. sabaq noooo


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

7 Comments Uols:

MaMa aYiN_FaSHa said...

huhuhu..dah tau dah weiiiiiiii..DJ Epoi dah citer arrr..kui..kui..kui..
Berapa hb ek?? harap2 x sama la ngan date coti2 m'sia kitrg yer..heheh

masviona said...

mama ayin_fasha:
ahaksss...yeke hiksss

neezareef said...

sesekali PS mengeluarkan kata2 pujian melangit

Dee said...

wui..jumpa DJ Epoi..mesti best nih..ada projek baik punyer ke?

Dj Epoi said...

Walaweiiiiiii!!!!

masviona said...

ahaksss......wallaweeiiii hope sgt project tuh akan jadi kenangan manis buat weols

wallaweeiiii

tuberose78 said...

pasni.. sumer dok cakap wallaweiiii... hehehe... mcm tau jugak dj ni tuk apa... huhuh..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!