Header

Friday, July 03, 2009

Jom wat Password Protected


yo yo.. korang suka nak berahsia?
ataupun nak tutup2 info?
nah.. boleh je !
korang protect je kan senang! 
entry boleh diprotect dengan encryption!
gini:

1st step :

Klik Layout: edit html  then cari kod ni.. korang search je la kat browser tu. jgn lak wat cari sebaris2.. berpinar mata!.. biasanya dia kat baris2 atas je.


Then, paste kan code ni after wording tu..


Dan settle la Step 1. Untuk step seterusnya plak..korang pi terjah web nih :
http://www.vincentcheung.ca/jsencryption/

makanya akan keluar kotak2 tu kaaaannn....okey, untuk makluman uols semua

key :  ini lah bakal jd password korang...so, kena ingt la baik2 apa yg korang taip..karang lupa dah korang sndiri x leh buka entry tuh

Plain text : kat sini lah uols nk type segala menda isi/content dia tuh.....kira itu la entry korang. taipla apa yang korang nak taip tuh.Bila dah siap apa yang korang nak taip tuh, terus korang klik Encrypt





Then, paste kan saje code2 tuh ke NEW POST ENTRY blog uols








hah.. selamat berahsia!

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!