Header

Tuesday, July 14, 2009

Zoo Mini di Maluri

selamber je avin damai usap² rabbit nih.....suke dia main ngan rabbit tak mcm aunty dia tuh...hiksss.


Bila tgk picca Avin Damia kat atas nun kan mcm terasa weols nih melawat mana² mini zoo or taman memana je kan...hehehe

Actually picca nih disnap oleh aku menggunakan henpon blackberry storm prebetsabu n ini bukanlah kat zoo or taman burung memana pun.

Ni sebenarnya kat rumah sorang member blogger mummysya. Kat umah famili dia nih macam² ada tau!!! bukannya rabbit je yg ada burung pun ada...cantik burung² tuh mcm² kaler ada, kucing ada, ikan pun ada(banyak lagi kalu nak sebut semua tp mls ler nak sebut semut ke, cicak ke lipas or lalat ke kan.....wakakaka) mmg dah ala² mini zoo dah la.

riang ria mengejar rabbit.....biarpun dia sorang je yg dok main nih

Masa weols memula sampai tuh, mummysya xde yang tinggal anaknya si ariesya ngan atuk n neneknya ajer coz mummysya terpaksa gi spital......kesihatan dia tak mengizinkan.


Walaupun mummysya xde but weols mendapat layanan yg sungguh ler spesel dari famili diorg yg merangkap ayah n mak angkat si wanie nih hahh.

Damia wat atuk n nenek ariesya mcm atuk n nenek dia sendrik....hehehe. Punyalah ngengada ngan atuk n nenek tuh.....nak plak atuk ariesya suka melayan dia lagi ler mengetis n manja² kan....wakakaka.

bukan main happy lagi dia dpt main basikal pink ariesya punya

Masa nih si ariesya tido tak bangun lagi leh lah damia mengetest semua barang² ariesya dia wat mcm yg dia punya....hhuhuhu...shame² anak bonda nih.....huhuhu

prebetsabu ngan acara camho mmg mcm irama n lagu...hiksss

nih candid yg disnap oleh prebetsabu masa weols mula² sampai....hiksss

harus menjeling selalu coz bibiknye enggak ikut dong!!!!

Aku sambil menikmati juadah hidangan sambil menjeling kat avin damia coz dia punya lasak mengalahkan si sang kancil mabuk masuk pekan je aku rasa.....kuang3x

wanie posing ala² wanita melayu terakhir...hikss

Dah hari tuh photog rasmi merangkap CTO MV.com dah alang² bawak keluar d80 dia kan so weols kerja hari tuh tadah muka n ready utk pose jerlah...ahaksss

air bandung soda yg maveles

bihun goreng yg sedap w/pun pedas mengalahkan kepedasan fiery crunch tuh

kek coklat moist ke apa ke namanya entah....juga adalah sedap....hiksss

Lepas tuh weols pun balik ngan senang hati n jugak perut yg kenyang....hiksss. Mummysya pun tak ditahan di wad lagi masa nih. Sian dia nampak lemah jer petang tuh.

Pastu before smpai umah sempat lagi weols menyinggah ke mines....huhuhu....shopping tak habis² tak de ler shopping sangat pun sempat merembat baju aku sepasang itupun just inner jer pastu ada ler gift sesekit...hiksss.






MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

9 Comments Uols:

neezareef said...

fuyoo air bandung soda tu kaler dia...

Cik Wanie said...

wah wah wah,
manis sungguh cik wanie tue kan,
bertudung bagai,
alhamdullilah...

wakakkakakaka,
yg penting,
wanie paling takut kalau2 rabbit tue lompat atas badan wanie,
wakakakakakak...

mis that moment so much

masviona said...

neezareef:
menggiurkan ye neeza....dah minum....perrggghhhh syorga ditgh panas² mentari tuh kan....hiksss

cik wanie:
hehehe....manis lah bila dh bertudung tuh...hikssss...sweet je tgk

ala apa nk takut....damiapun leh usap² bagai...hehehe

CuTeMiUt78 said...

alamak kek tu.. sedapnya..
hik..hik..hik.. nampak gayanya damia nak bela rabbit gak ya..

atty's said...

sapakah wanita melayu terakhir ituh..

[-suziey-] said...

amboih cik wanie..wanita melayu terakhir gituh...avin pn cam aQeel la ..suke natang..hehe..geng la avin dan ariesya..

masviona said...

cutemiut:
kek tuh sedap kak
damia nak membela rabbit...huhuhu takut nnti tak sampai sehari innalillah rabbit tuh nnti...huhuhu

masviona said...

atty:
uhuksss....kty purak² tidak ketahuan pulak...hiksss

suziey:
alhamdulillah ada perubahan yg baik disitu...hope kekallah kan cik wanie

ooo...aqeel pun suka binatang gak ek...mmg leh geng ngan damia nh

~ain said...

encik prebetsabu kita nampak 5 tahun lebih muda dari usia sebenar bila berambut pendek... Walaupun.. pada hakikatnya.. saya tak tahu berapakah umur sebenar encik prebetsabu kita!!!

;-)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!