Header

Monday, August 17, 2009

1st MC for 2009

Huhuhu...uhuks...uhuks tu ahkak batuk uols (ahkak ngadu ngan CTO mv.com nak rilekslah konon aleh2 CTO nih siap pesan nak rileks pun wat ler n3 kat mv.com dulu...huhu lawan tokey nmpk CTO nih skrang adakah dia paksa2 CEO lak )



Tak larat betul ler rasa hari ini. Smlm kan dkt kol 3am kot baru ahkak terlelap punya ler fenin kefala ahkak uols, suara ahkak lak dh xleh kuar dah ni gara2 sakit tekak maybe gak coz ahkak karok xhenggat kot mlm sblm tuh.



Sampai2 opis pg td ahkak gi klinik panel ngadu sket sebyk kat doc terus doc kasi ahkak MC uols akak ni mmg spesis takottt nk mintak MC coz sejarah ahkak masa dulu pernah mintak MC kena rijek lak ngan DOC huhu sejak dr tuh ahkak mmg tatooootttt nak mtak MC dah.



So ni ler dia 1st MC akak utk thn 2009. Ahkak ingt smpai umah nanti ahkak nak kunci diri dlm bilik nak titttonnn n rehat sepenuh hati kalu ahkak tdo bawah nnti kena kacau ngan avin damia lak kang kejap2 "bobo eki...eki" mean bonda wacky... wacky



Tak pun "bobo kisssss" tak pun " bobo hugggggg".... So utk tdk menaikkan darah aku maupun tgn aku baik aku larik masuk bilik awal2 dh petang nanti baru turun kengkonon baru balik dari opis lah....ahaksssss tipu sunat uols

Sent via BlackBerry from Maxis
Camna?

10 Comments Uols:

atty's said...

makan ubat mas..jangan lupas..lepas tu tido..rehat banyak2...

oneyani said...

uish sgt hebat..baru 1st time MC..clap clap

tp akak keje ape sebenarnye..hehhee

Mya said...

cepat sembuh ya?

SNAS said...

akak.....
$$ dh tggal 3 ari je mc..
ri tue cuti lama kena CP

Hezesuze said...

tu arrr byk beno xtvt gedik sana sini ujung2 demam...ekeke larikkkkkk

p/s smoga cpt smbuh ek...

masviona said...

atty:
harus makan kty....nnti lelama demam camne...melarat nnti...udah ler ada anak kecik nih...hikss

oneyani:
hikssss...:)

akak keje biasa² jer...keje ngan org....hehehe

Mya:
isyaallah...TQ mya

SNAS:
lor siannya dia kena chicken pox ye..hohoho

hezesuze:
huhuhu...tu arr kak but ok apa saya berxtvt gedik ngan suami n anak terchenta....afdal apa konsep beriadah bersama famili gitu....yg penting halal n leh dapat pahala lagi tuh...hiksss

Diarihatiku1976 said...

saya doakan cepat sembuh ya..adromeo

tuberose78 said...

moga dah sihat dahh...

Cik Wanie said...

huk huk huk,
kesian kakak wanie nie demam,
yelah kan,
kita berGEDIX sana sini kannn,
tapi at least kita konsep "KELUARGA BAHAGIA" kannnn,
yg lain tue pedulik apa kannnnn:P:P:P


Get Well Soon!!!!

lily lotus said...

tu dia smpi kena tipu sunat dgn anak...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!