Header

Friday, August 07, 2009

Aku Sudah BERJAYA !!!!



Syukur Alhamdulillah..

tak sia sia bakat terpendam aku...
hahaha.. puji diri sendirik lak..

akhirnya keputusan aku utk stay kat umah lepas keje tadi membuahkan hasil..
sepatutnya aku g ngn viona utk menjemput seorang sahabat kat hentian bas...
tapi aku tak gi.. just viona, damia n bibik je gi..

aku tak gi sebab nak menyiapkan DIY projek..
rentetan dari n3 ni ngn n3 ni..

dan akhirnya perit jerih aku membuahkan hasil...
huhuuh..


segala kelengkapan ni sudah boleh disimpan...............

berjaya gak aku membuktikan teori aku berjaya..
walaupun tidak sesempurna produk komersial yang dijual kat pasaran, but ok la..
modal pun kecik je...

tapi..
tadi dapat kol dari viona..
dia kata produk komersial mcm yg aku wat tu dah ada stok..
so.. sebagai backup plan, beli lah jugak bende tu..
so leh run dua dua.. yg DIY and yang komersial..
dan..... ofcourse aku rasa yang lebih baik kualiti n hasilnya adalah yg telah dikomersialkan..
tapi yg komersial harganya adalah MAHAL !!

hihihi..

so..
baru la skrg aku leh riak n takbur... hahaha

buat korang yang akan hadir Ahad ni, insyAllah korang leh tgk hasilnya kat party tu nnti..
wat yg tak dapat hadir, jgn isau...
leh tgk gambar2 nya nnti !!

pueh hati aku kali ni !!


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

5 Comments Uols:

joegrimjow said...

ahaaa
xsabo nak tgok
tapi...

xturun kl!!!
waaaaaa

rasp said...

kalo berjaya buat sendiri...
mmg satisfaction guaranted gitu kan..

i wonder what....ermmmm...

Cath J said...

uiii... tak sabor... ape ke bende lah yg suspen sgt ni...

CuTeMiUt78 said...

oh.. pe la kebendanya tu..

tuberose78 said...

uikk.. apobondoo eaa..? haa.. bubble la tuu.. tau dah..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!