Header

Monday, August 10, 2009

Alhamdulilah!

Fuh..
Alhamdulillah..

Majlis semalam berjlan hampir 100% lancar..
Penat semalam tak ilang lg...
Lps majlis damia, ada plak kejadian berlaku...

Nasib baik takde kes serius..

Tak sempat nk wat schedule n3..
Sabar ek..

*tq all yg menjayakan majlis smlm... Semua urusetia korang mmg best

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

13 Comments Uols:

lily lotus said...

thanks for inviting lily n family too..such a wonderful party..and apa insiden yg berlaku tu..ishk2 I dah balik awal plak..harap2 nothing serious lah ekk..take care!

MaMa aYiN_FaSHa said...

dah tau mas..td baca kat blog cik wanie kita..lorrr naper x bg tau ieda..leh gak jengik cik wanie kita tuh...hope dia cepat sembuh..

mama tisya said...

tk sbr nk tgk entryy busday avin...

joegrimjow said...

cipat2
xsabo nak baca ni

Dee said...

thx sbb jemput dee..sorry xleh stay lama..biasalah bwk 'handbag' 2 org tu mana leh dok sembang2..kacau je..hahaha..x sabar nk tgk gambar..

Hezesuze said...

thanks atas jemputan tp maaf dipinta coz xdpt menghadirkan diri pd ari tu...so hepi besday to avin damia...

CuTeMiUt78 said...

eemmm, tau dah apa yg terjadi.. sian cik wanie tu kan

Cik Wanie said...

hik hik hik hik,
2 lah pasal,
ingat nak sambung xtvt kat umah kak mas,
rupanya apa yg berlaku smlm,
adoilah,
wanie dah spoiltkan mood diorg,
huk huk huk...

maafin wanie yer...hurm
~hugs~

MaMa ZuRa said...

tq invite zura ye..bila nak upload gambar ni? nak tgk..

JIVEBUMZ said...

kak viona,
saya mohon maap banyak2 yer coz saya tak sempat nk g majlis bufday party damia..huhu sebab saya lewat balik dpd ampang.. takut kang saya sampai lewat kat tempat akak.. majlis pon dah abes lak.. saya mintak maaf banyak2 yer kak coz tak pegi.. akak jangan murka eh!!

neway tahniah kak coz berjaya anjurkan majlis yg best tu! cepat2 apdet tau :)

tuberose78 said...

ada kejadian?? errmm..

tuberose78 said...

oo.. dah tau dah.. cian cik wanie.. hope sekarnag dah ok dah..

masviona said...

to all:

alhamdulillah semua dah ok dan selamat...sukur

~jivebumz....xmengapalah....insyaallah next time kan

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!