Header

Friday, August 28, 2009

Antara Cinta Sempurna n Nur Kasih

Aku manusia lemah
Selalu terjatuh
Berbeda aku darimu
Kau berdiri teguh
Aku serba tiada
Aku kekurangan
Dan bila kau tiba aku hilang dari kewujudan

Sempurnanya sifat
Telusnya hatimu
Jujurnya niatmu
Tingginya kesbrnmu
Lepaskan dirku
Kerna aku
tak mampu tuk memnaggung sebuah cinta sempurna
Darimu
Darimu ohhh
Darimu ohhhh

Bukan aku tak pernah
Mengerti dirmu
Aku sanjung setiap kata cinta kau berikan aku
Hilangkan rasa itu
Akirkankan semua
Dan bila kau sedar
Aku hilang dari kewujudan
Ohhh

Sempurnanya sifat
Telusnya hatimu
Jujurnya niatmu
Tingginya kesbrnmu
Lepaskan dirku
Kerna aku
Tak mampu tuk menanggung sebuah cinta sempurna darimu
Darimu ohhh
Darimu ohhhh

Yuna penampilan khas dlm telefilem Cinta Sempurna nih


Now aku tengah layan lagu nih, Cinta Sempurna by Yuna.

Aku start minat ngan lagu nih sejak aku dok layan telefilem nih ler kat astro Prima , channel 105 kotttt if im not mistaken lah. Pelakon utama Ashraf Muslim, Tunku Tiara Yasmin dan Fizo kottt.

Fist time aku tgk gazek citer nih pun aku dah terpesona ngan nyanyi Yuna ngan lagu cinta sempurna nih.

So far tetiap malam aku tunggu dan layan citer Cinta Sempurna nih memula best layan lagu yuna jer pastu tertarik lak ngan jalan cerita citer nih....syokkk. Terus tetiap malam tunggu citer nih. Owh Ashraff Muslim dlm citer nih sungguh handsome dan berkarisma sekali...hiksss (Prebetsabu terjeles lak semalam....wakakakaka). Mau tau sinopsis citer nih just click sini ye!!!!!

Asal kol 10 pm jer aku tak nak missed dok terpacak depan tv hikssss. So now aku ada 2 citer yg akan aku tunggu kat TV skrang hiksss citer Nur Kasih kat TV3 n Cinta Sempurna kat astro prima. (Nur Kasih mlm nih...hiksss....last weekend aku perasan ada ulangan nur kaseh time bangun sahur, dia ulang from 1st episod lagi...best²)



Nur Kasih mcm dah nak sampai kat penghujungnya but idak ler aku tertunggu² sangat coz aku dah banyak sangat termiss citer nih so aku jadi cam kurenggg sket tp still layan coz aku paham jalan citer sebabnya aku layan citer tuh masa awal² start dulu....hiksss



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

9 Comments Uols:

J@J@ / Bini The Rock said...

Saya minat tgk Nur Kasih nie..tp x dpt nak mengikuti sangat laa...alamakkk!!

Masa 1st sahur dulu mmg dia buat ulangan cerita Nur kasih ni dari jam 5am smpi 5.45am kott...
ingatkan dari awal episod smpi akhir blh tgk..rerupanye sampai episod ke-4 jerk..lepas tu yilekkk!!!

tadi pg dah tukar cerita Raffiq tu haa...ishh!!! tak syok ar...

Kaseh said...

waaa kaseh pun suka tgk nurkaseh ni..tapi dok tgk yg amy donload jer.. yg kat tv tak sempat kadang2 miss...tapi cinta sempurna tak penah tgk.. lagu tu pun tak penah dgr rasanya..jap lagi nak pi carik kat youtube...mueheheh

syanis said...

hehheheheh ain dah jatuh cinta sama citr nurkaseh

masviona said...

J@J@:
aah tuler samalah sy pun minat tp selalu termiss...huhuhuhu

betul² sy pun perasan gak memula ada dia ulang citer nur kasih pastu dah xde dah so sy ingt dia ulang time weekend je...hiksss...ghopernya mmg xde ke????huhuhuhu

Kaseh:
owh yeke...rajin amy donlot eh dah byk episod ke dia donlot leh aaarr burn cd utk mas skali....hiksss

cinta sempurna nih pun best gak rasanya nih....lagu dia pun best....skrang tgh layan lagu nih lah....hiksss

syanis:
nur kasih ke nur kaseh????ahhh tak kisah ler but mmg best gk kan...hehehe

Dee said...

kalo aku terlepas nur kasih..aku layan je kat www.tv3.com.my ..leh gak tgk..

lily lotus said...

cinta sempurna ni tiap hari ke kul baper?

CuTeMiUt78 said...

ha'ah.. bestkan layan citer ni..
akak pun skeee tgk

masviona said...

dee:
tuler kat situ pun leh tgk gak tp cam tak feel sgt coz kengkadang ada buffer gak kan baik donlot but donlot lema lah plak

lily lotus:
cinta sempurna nih mas selalu tgk kat 105 kol 10 mlm tp rasanya yg nih ulangan dah coz dia main kat astro oasis klu tak silap

neezareef said...

nur kaseh jd drama wajib stp hari jumaat..mmg arr klu follow baru paham cter..klu celup2 ni mmg kureng arr..

x sabo nk tgk ending

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!