Header

Tuesday, August 11, 2009

A barber needs another barber to cut his hair…

yup....
seorang penggunting rambut tetap memerlukan penggunting rambut yang lain utk menggunting rambutnya...

ihihih..
begitu la jua keadaannya untuk aku..
seorang photographer memerlukan khidmat photog lain utk mengambil gambarnye...
kankankan..

so itu merupakan alasan yang kukuh mengapa kitorang lewat untuk update Kisah Majlis Princess Party Avin Damia tu.. ihihiih..
baeekk punya alasan...

dan Pihak Istana dan Majlis Raja-raja Kerajaan Masviona.com telah mendapat penajaan sentuhan kreatif lagi keramat daripada jurugambar professional, Syazul Enterprise dan jugak sentuhan bernas dari rakan sewaktu belajar dulu.. En Ijan.

so kita tunggu gambar2 rasmi daripada photog Istana tu ek..

tapi jgn isau.. sementara kita dapat gambar2 tu kita selit2 gak cerita mengenai party tu sebentar lagi !!!!


*mmg tak sempat langsung aku nak snap2 gabar sendiri.. kamera dah gantung kat leher tapi mmg tak dan nak capture moment2 tu.....

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

6 Comments Uols:

tuberose78 said...

we want piccas..! we want piccas..!

Mya said...

masih sabar menanti entry birthday avin damia..

mummysyafie said...

mas..kiter dah upload pic kat blog kiter. takpe ke? terlupa lak nak tunggu tuan punya rumah wat entry..sori yer mas..

prebetsabu said...

tuberose: awat la gelojoh beno kakak aku ni... wakakka


mya: kesulitan hari ini adalah untuk kesenangan di masa hadapan.. errr.. tetiba je plak aku kan..


mummysafie: see u in court !!!!! hahahaha.. takde la.. takyah tunggu kitorang wat n3 dulu pun semua org leh je wat n3 psl beday tu.. jgn isau.. king n queen masviona.com bukannya ad tulahan n daulat... hiks

CuTeMiUt78 said...

lor.. gitu ke.. sayang skali

tuberose78 said...

tak sabau nk tgk piccas majlis yg gilang gemilang ni..!!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!