Header

Monday, August 17, 2009

Bermulanya Pengembaraan Membeli Belah!!

Ni pun kiranya dah lewat la ni ahkak n the geng nak menyopping persiapan utk raya...
risau dah ni hati ahkak ijau korang ni..
si Prebetsabu lak biasalah lelaki rilek je..
"Alaaa v.. sempat lagi"
huhuhuuh..

sempat ke?
dah lagi beberapa hari je lagi nak puasa!!!
hatiku keciiwa gelisah tau..!!

so last weekend weolls sempat lagi selit² masa untuk membuat misi mencari kain²...
Kedai pilihan?
KAMDAR laa.. memang berbaloiiiiiiiiiiiiiiiii

berjaya gak menyetelkan urusan mencari kain²..
nasib baik my Mama ialah seorang tailor...
dan nasib baik gak prebetsabu mmg dah ada tailor tetap dia kat PJ tu..
so last minit pun dia masih terima.. spesel service gitu kan?


ahkak ditenggelami oleh rimbunan kain.. wahhh syorrgaaaaaaaaaaaaaaaaa...

prebetsabu n damia lak bermesra-mesraan sementara nunggu aku pilih² kain.. uihh.. jeles sikit seposen tgk anak aku manja2 ngn Walid dia..

dan sesi membayar... aku senyum je.. tapi hati Prebetsabu aku tatau la robek ke idak sbb kene kuar duit hahahahahakkkssss...

if uolls perasan, pakaian aku ketika shopping itu adalah berbeza sbb dua hari yg berlainan!
KAMDAR oh KAMDAR.........

Author's Note: ni baru separuh misi yg dah selesai.. ada bykkkk lagi yg nak kene prepare!!!

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

4 Comments Uols:

tuberose78 said...

uwaaa... akak lum sempat buat misi menyoping lagi nih!!! sabtu ni dah poser dah!!! nanti letih laaa...

tuberose78 said...

tahun ni akak tak buat baju kurung for kids.. tahun2 lepas buat pastu tak pakai dah pas raya.. huhuhu...

lily lotus said...

yeah! dah terasa2 bahangnya kan...

nURmALa mAZLan said...

wah wah akak
sampai 2 hari kat kamdar

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!