Header

Saturday, August 29, 2009

Bersahur @ QBistro

Salam uols nih ahkak otw back dr bndr sri permaisuri ni.

Sahur kat sana tadi,makan kat QBistro. Ngan sapa?????

Tunggggggguuuuuu!!!!

Full review ok.

Ni ahkak masih dlm kete nih so mls ler nak type panjang2 kan x feel lah katanya...hikkssss kang balik umah bukak lappy baru feel dia mari kan

Ok lah erk ahkak nak layan borak ngan prebetsabu lak. Dia mana leh ahkak diam lelama dia ni setiap saat nak ahkak layan sembang ngan dia je.

Ahkak ler yg kena jd tukang criter dia tukang dengar je...huhuhu. Maklumlah suara ahkak manja katanya....
katanya ok bukan kata ahkak ye!!. Dah bini dia kan xkan nak kata suare femfuan lain lak yg manja kan mau kena belasah ngan ahkak lak kan....muahahaha

Ok lah uols ahkak caucincau dulu ye

Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

4 Comments Uols:

*ayu* said...

bestnya.... :) lama tul ayu tak g QB..

Cik Wanie said...

akk,
saya tahu ngn siapa kamoo bersahur,
jeng jeng jeng:)

zino said...

pernah sekali kesana... tapi bukan bulan pose ni lah... setiap malam nampak meriah je dalam tu.

mummYaeesh said...

setuju..sore mas mmg manja lar..hiks

tahu gak dgn sape mas sahur..lalalala

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!