Header

Tuesday, August 11, 2009

Besday Girl Makan Cake

yg paling tak tahan ada henbag kat tangan dolly nih...ahaksss

muka happy nk potong cake sendrik...ahaksss





Huhuhu......anak sapa lah nih ye....ahaksss

Masa nih kat umah dah, pagi semalam kot avin damia nak makan cake birthday dia. Punya ler suke dia makan kek tuh sampai comot camtuh skali.

Orang nak suap dia tak layan kan......ahaksss

Masa kat dewan tuh kan time cake cutting tuh kan aku tak potong betul² pun cake nih coz time tuh aku terpotong tang badan dolly tuh kot bukan main keras lagi (dlm hati aku dok potpetpet sengsorang......asal ler cake nih keras sgt kan...huhuhu)

rupanya nih haaaa....datu badan dia tenggelam dok dlm cake tuh...huhuhu

uols layan jerlah dulu aksi² gedik santai anak dara nih ek



peace mmg tak lupa...huhuhu


Actually kan aku n prebetsabu bzios gilos xdan nak wat schedule autopublish n3 bebanyak tau.....adiah tuh pun belom sempat dibuat proses membuka² nye lagi...maklumlah macam² hal insiden yg jadi lepas majlis tuh ngan cik wanie yg terpitam kat umah lah n then ngan avin damia yg demam batuk² lah plak.....adoyaiii mlm semalam muntah 4 kali uols....huhuhu...sian dia tau.

So untuk semua yg sempat menghadirkan diri kat majlis sambutan hari jadi semalam weols ucapkan setinggi² ucapan terima kasih n mintak maaf if ada yg terkurang ker tak best ke apa ke sesungguhnya yg elok n baik itu sesungguhnya dtg drp Allah swt n yg buruk n lemah itu adalah kekurangan yg timbul dari weols sendrik ok.

N tak lupa jugak buat para ahli jemaah memanda menteri n jugak para² dayang yg menjadi tulang belakang untuk kelancaran majlis semalam jugak adalah amat² dihargai tanpa uols sure tak berjalan ngan lancar majlis ahad lepas tau.

Dan buat para sponsor samaada yg fully sponsored mahupun tidak weols ucapkan ribuan terima kasih kerana sudi menghulurkan sponsor buat team masviona.com yg tak seberapa ini....sowi juger terutamanya pada Syazul Enterprise yg weols terlupa masukkan dlm list sponsor by ye....huhuhu (kesulitan amatlah dikesali gitu...serius)...insyaallah bila rutin weols dah berjalan seperti biasa weols akan buat full review untuk uols semua. Once again thanks a lot ok.

table top design by prebetsabu n picca nih aku cilok from yaziedafasha coz mana sempat nak snappy sndrik kan...ahasss



Author's note: Weols tak sempat pun nak merasa cake from jelly cake house nih coz diorg mmg sponser limited 100 pcs only but bila tnya pada sesapa yg sempat merasa semuanya puji baikkkkk kata sedap......terliur ler plak. Bukan itu ajer picca wth Mr Ben n family (wakil jelly cake house) pun weols tak sempat nak bergambar tau...huhuhu




MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

14 Comments Uols:

Maswani said...

salam...sori lama x melawat sini..
hepi belated besday avin damia..
mmg happening la party dia tu..

rasp said...

sis, kalo i syg nak potong kek tu tau..hehehehehe

princess avin mmg sweet walaupun comots gitu :)

it was a great celebration...congrats to all yg menjayakan...

and the jelly...sodap...:D

[-suziey-] said...

kita mkn cupcake itu..kek nye sedap..tp krim dia kita xmkn sbb nk mkn kek je..ekekek:D happening la party ni..

masviona said...

maswani:
its ok...:)
hehehe tq

rasp:
hiksss...syg gak tp kenalah jugak nak bg tetamu kat umah rasa kan...:)

tq...:)

jelly tu mas pun xsempat nk rasa tenkiu to sis yg sudi dtg tau...terima kasih ye

suziey:
yeke....ahaksss....xperlah janji kek dia sedap kan

CuTeMiUt78 said...

wah.. cantikk aarr kek tu..

nURmALa mAZLan said...

akak..sorry agakin x dapat dtg birthday damia..kita ada kenduri..uhuks
pape pon happy birthday to damia..x mo notty2 eh sayang

Kaseh said...

sangat terkilan tak mintak damia huggg...hehe takut dia nangeh.. tapi ngan mama kaseh dia nak plak dokong..sgt jeles okay..hehe anyway sonok sgt masa besday tuh..

joegrimjow said...

comot
ade org nak bekenalan ni

tuberose78 said...

jelly cake tu mmg sedap bangatttt... kitorank makan paling banyak kutt.. alih2 penuh bekas kosong dia atas meja.. huhuhu..
nak makan lagi, tgk dah abis pulak..

tuberose78 said...

kek dolly tu pon tak sempat nk rasa.. sebelum balik tu jer sempat rembat satu muffin coklat elmo.. yummy!!!

amy said...

cute nya damia.. cake dia plak mcm my mum pnh bg 2 me 4 my brthday clbration kecik2 dlu..

Dj Epoi said...

Gua dah promote baiknyer semua sponsor2 yang dimaklumkan hehehhe...

Gua sempat gak rasa sebiji Jelly cakr tuh heheheh

Ummmmmmmmm.....sedap!!!

Gua tau.....penat koworang berdua ponk belum abis lagi heheheheh...

P/S - Assistant Gua....Wanie PITAM..eik?

Mr Hazizul said...

PS...Gua dh burn gmbr ari tu dlm DVD, ada dlm 287 kpg pandai2 ko editlah... Bila mau ambik ?

JIVEBUMZ said...

sygnye nak makan kek tu kak oi..sweet sangat.. habis comot si damia tu..hihi hepi sungguh dia kan

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!