Header

Saturday, August 01, 2009

Bobo bobo... Hug hug..

Skrg kan, si cilik damia dh pandai nk ekspress rs sayang dia thru hug plak..

Sblm ni dia just pndai kiss kiss je..
Now bila dia nk manja2 or bila kita nk g n blk keje,
Sure dia salam then hug...

Cair beb hati kitorang..
Fia hug erat n leh rs chemistry yg dia sygkan kita..
Bukan hug kosong..

Plak tu sblm hug, dari jauh dia dh depa tgn then dia cakap

"HUGGGGGGGGGGGGG"

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

7 Comments Uols:

Cath J said...

Awww... cair hati ibu... ^_^

Cik Wanie said...

lps nie jumpa aunty wanie,
aunty wanie pun nak hug2 DAMIA tau,
blh kan cyunk!!!!

Gieyana said...

penat mcm mn pon bila tgk reaksi anak mesti ilang kan!hiks...

Sis-Lin said...

ala....nk hug nk hug jgk...hehehehehe

CuTeMiUt78 said...

wah... so touching..

masviona said...

uikkk pesal prebetsabu terselit gak picca yg entah hari bila tuh tetengah...hiksss....sure kalut tuh

xperla v paham kan type n3 ngan email xleh nak tgk dulu picca tuh kan...hikss....paham²

tuberose78 said...

aisyah and safiyyah, kalau pepagi nk gi kejer kitorang ajar.. .. salam.. kiss.. huggg..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!