Header

Friday, August 14, 2009

Bukak Presie


Dah nak sampai hari minggu balik weols baru berkesempatan nak wat sesi buka² pressie yg avin damia dapat ritu.

Punyerlah happy dia nak bukak semua hadiah² dia nih.....hikssss tp rasanya bonda dia pun mcm hover gak sket kot coz bila bukak dlm banyak² adiah tuh ada jugak adiah yg tereit untuk bonda dia....hikssss......i likkkee!!!! tenkiu pada uols yg tak lupakan bonda avin damia nih....lalalalala



Xde banyak ler yg nak stori mori kat sini pun just nak share picca² riak wajah happy avin damia nih jer ngan koleksi² adiah dia nih.

Actually manyak gilerr prebetsabu snap rasanya semua cam cantik² n semuanya nak upload masuk dm mv.com nih but mengenangkan tahap kesheksian diri aku (maklumlah kat umah kan....paham² jerlah kan) yg agak tinggi lah jugak maka confirm tak lulus dek lembaga penapisan nantikan so better xyah upload dari awal lah kan....hiksss




Tetamu semua banyak yg memahami citarasa weols satu famili coz banyak drp koleksi adiah nih majoriti dia kaler hijau......hiksssss syok² best sgt.....go green coz green always around d world...hikssss.



Mr Potatoes face nih weols pernah belikan untuk damia dulu but nampak sgt dia suke nampak yg nih jer terus gegeh nak koyakkan kotak tuh....dah xdapt mintak tolong walid dia lak...hiksss


nih muka happy giler.....dia pegang pen kalau tak salah yg aunty kojah kasi from sabah kaler pink n hijau yg sungguh cute...hiksss


dah bukak sebuk nak susun lak.....rajinnya anak bonda...hiksss

ada cooking set....microwave segala bagai...hiksss

mcm² toys, alat tulis n stationery n rasanya yg paling banyak baju² yg cutemiut kot drp uols semua...:) tapi selain drp nih avin damia jugak dapat kumpul banyak RM....hikssss kaya kejap dia bila kumpul semua walid kata leh beli krete control yg leh drift kat dia....huhuhu ada ke walid dia nih berangan ke lain lak dia.....itu duit avin damia lah...hiksss

nih antara yg muat utk diletakkan atas katil nih selepas dibukak

pandangan dari sisi....:)


Thanks alot to all of u guys atas semua pemberian diatas....weols semua sgt² menghargainya. Thanks again from Avin Damia, Masviona n Prebetsabu.............xoxo..........from the bottom of our hearts.



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

11 Comments Uols:

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Jeng!!! Jeng!!! Jeng!!! ::.

kojah said...

hihihi sukenya tgk dapat avin damia epi...

wahhh, banyaknya adiahhhh...

rizz said...

byknyee adiahh ehheh

tuberose78 said...

waaaaahh.. manyaknyer hadiah... !! kongsi2 la ngan mak ude... heee

ciare (^_^)v said...

kak masviona nampak makin slim ah skrg..uuu ape rahsianyaaaa...:)

CuTeMiUt78 said...

wah.. banyak nya presie damia... skee tgk damia happy sakan

SASYA WILLIS said...

salam kak Mas..ehehe..br nak singgah kan..hihi.befday damia cumil dah lepas pun. ;(

btw, hepi belated day to damia..tp aritu UD de smpaikan slm kat akak kan?sorry xdpt dtg..de hal kt kg.

Bestla bfday party princess ni..rugi2 takde kat sn..klu tak suh je UD amik.ahaha

byk hadiah tu..kalaula sy dpt..kekeke ;p

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

Banyak nye present utk Damia.....meriah semeriah party nyer...
Selalu nye,kalu bab buka2 Present ni,harus mak & bapak budak pun xcited same.....
Anyway,Happy Belated Besday to Damia......Muahhhhhhhhhhh

Dj Epoi said...

Salam....

Kalau ader lagi hadiah2 yg belum dibuka meh!!! hantaw sini meh!!!
HEhehehehhehe

amy said...

hapinya damia.. so sweet

neezareef said...

murah rezeki damia..byk adiah nye lawo2 comel2 lak tuh..ai plg suke hello kitty bag tu..mintak!!! hehe

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!