Header

Thursday, August 27, 2009

By Hand Delivery

masa nih yaziedafasha famili blom sampai lagi

Dalam kol 10.30pm gitu lebih kurang semalam prebetsabu's famili kuar makan² kat Bdr Tech. tuh haaa.

Actually weols nak jupe member blogger sorang nih ha, nak antar order dia. Dah lama dia order brooch from MV Collection but aku xde masa nak deliver kat dia. Sowi ieda maklumlah kan selain membizi aku kesihatan aku gak agak tak menentu jer....asyik dok fening² mual n jugak sebuuuu perut je 2-3 har nih.....haru betul lah weiiii uols.

So dah alang² ada masa terluang aku ceccepat ler nak settlekan memana pending order from customer yg aku leh anta by hand nih coz aku plan nak amik new collection utk MV Collection nih n aku plan kali nih nak melabur sendrik n nak direct amik ngan supplier tuh coz collection before this aku just tolong sorang member nih kiranya modal semua dia ler aku just tolong jualkan. Rege confirm ler dia dah mark up kan so aku xleh nak margin bebanyak sgt ler kan.

But kali nih aku cadang nak labur sket modal so that aku leh jual kat uols ngan rege yg lebih rendah sket coz aku tak perlu nak mark up tinggi² coz xde main org tengah kan.....hiksss. Insyaallah aku buat nih semua pun coz aku tengok sambutan amat menggalakkan so aku rasa better aku melangkah setapak lagi deal direct ngan supplier kan.

anak dara nih beraksi before diorg sampai


Tak sampai 15 minit weols sampai ieda n famili pun sampai. Weols makan² dulu n borak² semua kan coz lama dah tak jupe² last jupe masa kat besday party avin damia tuh dulu but xleh nak sembang lelama pun.



Kali nih Ayin nampaknya nye dah leh masuk dah ngan weols, maybe sebab dah banyak kali jupe kan berbeza ngan masa awal² jupe dulu dia cam segan² gitu.

Semalam xde lagi dah dia dah leh memain ngan avin damia semua....siap main kejar² semua lah. Diaorg buat kedai mamak Ibrahim Maju tuh macam diorg yg punyer....hiksss



Masa nih memasing belom panas sgt lagi memasing elok jer duduk kat kerusi lepas tuh memasing dah tak pndai dah nak dok kat kerusi coz sebok dok berlari kesana kemari kan sempat gak ler avin damia bergelek seda dua.....wakakakaka

Last² sesi tuh baru weols berurus niaga.....ahakssss

Wakakaka.....ahkak muka happy uols coz barang dagangan laku......wakakaka. TQ utk ieda yg last minute tambah lak order. TQ so much dear.

Lama gak ler weols berborak pastu baru memasing pandai nak balik umah memasing....hiksss.

Yang terharu tuh hiksss si ayin tuh siap boleh dah nak masuk kete dah but kuar balik coz nak salam n kissing weols....hiksss....owhhh so cute ayin!!!!


Haaa yg nih saje jer tepek kat sini......masa bila entah prebetsabu snap nih. Biasa ler dia ngan xtvt camho dia mmg xpernah berenggang kan prebetsabu kalu tak camho mcm tak sah jer....ahaksss.....nasib baik ler ahkak mv uols maintain sweet jer even tersengih besar pun (alah layankan jer ler ahkak nih uols ahkak nak kasi mood ahkak naik jer pepagi nih kan....hiksss...so puji ler diri sendrik kan)


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

5 Comments Uols:

Kaseh said...

waaaa suka tgk avin gelak2..ermm den dah la pantang tgk avin ni..geramm..biasa kalau dia makan roti canai sorang2 tu habis ker? hehehe

masviona said...

kaseh:
damia bukannya habis pun makan roti tuh dia main² je lebih pastu makan susu je banyak...hahahaha

*ayu* said...

can adik badik lak tgk avin & ayin..
:)

lily lotus said...

amboi2 sakan anak dara u gelak..hik hik..so fotogenik!

masviona said...

ayu:
yeke..hiksss...adik badik lain mak ayah...hiksss

lily lotus:
dia mmg happy klu dpt jupe kengkawan tak henggat donia ler dia...hiksss....fotogenik eh....:)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!