Header

Monday, August 24, 2009

Concentrate Mainan Baru...

hihihihi..
mmg kami berterima kasih pada korang semua yang bersusah payah bg hadiah kat damia masaa beday party dia aritu...

now dia tgh sebok main ngn permainan baru dia...
awal2 ni dia masih mintak tolong kat aku or viona utk match kan lubang2 tu..

takpe.. pelan2 kayuh ok sayang...







MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

3 Comments Uols:

Kaseh said...

alahaiii damia mucuk ...clever girl..

rasp said...

syiok je dia main ek sis..
lelama pejam mata pun dah leh masukkan tu semua :)

masviona said...

kaseh:
hiksss...itu ler pasal.....skrang nih mulut dia tak reti nak diam ada jer yg dia menceceh...hiksss

rasp:
itu ler syok jer tgk dia main tuh....dah main pastu ckp kat kita simpan...simpan....hiksss

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!