Header

Friday, August 28, 2009

Damia yang suke wat sepah...





layankan je la pe'el damia nih..

perasan tak kat memula video tu si damia dok cakap
"mon mon.. shi mon.."

haa.. tu kan sebenarnya dia dalam usaha memujuk walid n bondanya soh bukak channel 613.. channel kartun la..
shi mon tu ialah sebutan untuk mickey mouse ye kawan2..

hahaha

bebudak kan..
memula nak main yg tu..
pastu nak main yg ni...
pastu dia biar je sepah2...
pastu layan tv..
pastu layan books..
yg bersepah bertambah sepah...

mangsanya, bonda n walid lah damia oooiiiiiiiiiii..!!
takpe.. damia kecik lagi.. nanti dah besar if malas2 nak kemas, siap lah

tak boleh blah dengar dia cakap ngn pe;atya tiap kali kita suruh dia kemas barang2 mainan dia,
then dia akan tunjuk kat mainan yg bersepah tu n cakap

"impan.. impan.. eeeii eeeiiii"

pastu bila kita dah tolong dia simpan, then kita panggil dia utk join tolong sekali, dia sure akan cakap

"olong impan... olong.... impan impan eeii eiii"

damia sentiasa wat walid n bonda tersenyum...........................................


*sampa skrg aku tak sure napa damia pegang pampers dia tu... dia kencing ke... or dah tak selesa ngn pampers dia... huhhuhu


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

3 Comments Uols:

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik.. lawak aarr damia ni...

Kaseh said...

alaaaa mlm ni on9 kt hp je ni, takleh tgk video damia. . .ruginya. . Takpe, esok kaseh tgk . . .sudah lambat da ni. .

Kaseh said...

waaaaaaaaaaaaa baru dapat tgk video damia ni... sgt kiut. moreeee videooo pleaseeeeeeeeeeeee!!!!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!