Header

Thursday, August 20, 2009

Demi CROCS weols ke Bank Negara

Wahhhhhh!!!!
jika tgk pada title kat atas tuh kuat betul je pengaruh crocs nih....hiksss.....idak ler kuat mana pun uols...hiksss. Ini semua kisah hari selasa lepas nih.

Actually weols ada urusan kat PJ semalam, dah alang² tuh gi ler Bank Negara lagipun dah dapat jemputan from Kin....hiksss, katanya ada jualan CROCS memurah kan

Weols dgr murah je memamg tak tahan telinga terus kan gatal je tangan nak kira duit....ahaksss...if dgr murah je wallet or purse tebal leh jadi nipis weols kerjakan...hiksss itu semua if rege dia reasonable ngan kualiti dia ler klu idak kenalah guna akal gak kan.....hiksss.

Hajat weols if dah alang² sampai Bank Negara tuh leh la cek CRIS sekali kan, dah alang² sampai bank negara tuh kan sekali harung ler. Atas bantuan mummysya ler weols masih dpt check lagi sistem even masa tuh masa dah overlimit dah pun utk org luar....hiksss. Itu ler gunanya ada kawan kan....:)

pilih jgn tak pilih...memula pilih yg lain pastu terbeli yg lain....ahaksss


Dok ralit memilih² sandal crocs tuh sempat gak jupe ngan beberapa blogger lain. Terkejut gak weols bila satu lembaga bertutup muka menegor masviona n prebetsabu.....hiksss.....ghopernya itu ialah Kak Piah dan tak lama pastu nampak lak kelibat tipahvogue...apalagas memilih sesama ler weols....hiksss.

ada mcm gaya cikgu besar tak aku cekak pinggang gaya gini....muahahahahaha


Dah alang² Kak piah mintak bergambar aku pun terus ler bagi isyarat kat photog rasmi mv.com....hiksss. Dia dah paham benor dah isyarat dari ahkak nih...:)

Makhluk Tuhan paling Chomel slumber (bertopeng muka) nih ialah Kak Piah.....lawak doe dia nih...:)

n yg nih lak ialah tipahvogue yg kengkononnya tkt nmpk tak vogue coz xpkai lipstick but sweet jer aku nmpk aku lak yg nmpk pucat lesi....weiiii mana lipstick aku eh??????huhuhu



Dah lepas memborong sandal crocs weols ke KL Sentral lak, berjalan² dan cuci mata disana barang sejam dua sesambil makan² mengisi perut di petang hari sementara nak menunggu rombongan wanie n famili mummysya serta lisa n juga mohsein sampai.


dan akhirnya inilah hasil rembatan aku mau yg kaler hijau itu but ermmmm.....enggak apalah yg ini jugak bisa dong!!!! kata pepatah xde rotan akar pun berguna ye tak????

MrHazizul silalah jeles coz PS sudah dpt anda bila lagi??????lariksssss pecut 100 meter


Weols berkumpul coz mau menghantar wanie pulang ke Alor Star. Kali nih dia naik Senandung Langkawi Express coz mama wanie risau dia naik bas sengsorang diri kan so naik ler train bak kata org tua² biar cepat lambat asal selamat kan......gitu lah gayanya.


Then lepas tuh terus aku n prebetsabu balik umah xde singgah memana dah pun coz masa kat KL Sentral petang tuh aku dah start rasa pening gilos² bab aku cover line lah kan xnak ler ckp² nnti xsyok lak tak seronok lak jadinya.

Pagi esoknya dpt sms yg wanie sampai ngan selamat....alhamdulillah....:)



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

8 Comments Uols:

tipahvogue said...

err...aarr...mukan ke PS kata nak tacap gambo kita? hahahaha...sib baik gak la bibirku yg kebiruan itu tidak kelihatan ketara sangat! ahaksss

Cik Wanie said...

owh bershopping dulu kaedahnyer yer,
hik hik hik,
lain kali giliran wanie plak nak shopping..
hik hik hik..

korang jaat kan,
buat suprise g kl sentral,
patut ar beria suruh call bila sampai kl sentral,
rupanya....
apapun wanie happy sgt2 bila korang sudi antar wanie,
sedey tau,
tapi x nak tunjuk,
tue yg wanie buat happy2 tue,
padahal dlm train,
wanie menangis ok:((

gonna miss u all

Kaseh said...

phew shopping crocs.. sangat jeles hehehe... tak beli utk damia ker?

Ada Ayrissa said...

brp rege crocs tu kak mas? bestnyaaa...

Cath J said...

Uishhhh seronok nyerrrrr!!!!

tuberose78 said...

hahaha.. akak pon baru jek beli crocs!! kaler pink+dark brown..

masviona said...

tipahvogue:
hiksss camne mau tacapppp cik tipah oiii PS kita demam xlarat badan...hiksss

ala tak tacappp pun maintain vogue gak apa nak heran kan...:)

wanie:
kebetulan jer weols kuar pastu ada lak jualan crocs murah so haruslah berdesup kan...hiksss

suprise ler baru best sket...unsur² suspen ada barulahh syok kan...:)

kaseh:
ermmm untuk bebudak size kecik cam damia xde ler kaseh kalu tak mau gak saya rembat utk dia sekali...:)

ada ayriesa:
crocs tuh yg akak punya after discount rm80 n ps punya after discount rm72 kot....kira murah lah tu kan....:)

cath j:
seronok sakan...hiksss

tuberose:
ye ke tahniah kak diah...leh ler pkai sesama nnti hr sabtu nih...hiksss

CuTeMiUt78 said...

uish.. sempat lagi memborong crocs tu.. ingatkan napa la ke bank negara tu kan

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!