Header

Friday, August 14, 2009

From Kaseh With Love...:)

Speechless sungguh lah weiii masviona semalam.......seriyes tak tipu punyer nih

Aku tengah dok sebuk kemas² umah tetiba prebetsabu bitau soh aku tgk henset katanya ada comment masuk (fyi, aku mmg setkan setiap comment yg masuk kat mv.com disent ke email n email lak di push ke BB bold aku tuh ). Aku soh dia tolong bacakan katanya dia soh aku baca sendrik coz katanya spesel sket.

Aku pun gi ler baca rupannya ada comment form kaseh :-

.....anyway lagi sekali happy besday Avin Damia sayang... terkilan tak dapat nak manja2 ngan avin arituh.. ngan mama kaseh je dia ok.. anyway utk Mas n PS.. ada special video tuk Damia kat blog kaseh.. sudi2kanlah jenguk eh... besday gift lagi utk Baby Damia...thanx jemput kaseh n famili arituh.

9:25 PM, August 13, 2009


Bergegas aku settel kan kerja semata² nak gi terjah blog kaseh nih. Bila dah masuk sini huhuhu....tengok lak video nih terharu giler uols....huhuhu

Rasa nak menitik air mata pun ada gak terus dukung avin damia ajak tgk sesama 3 beranak. Kaseh weols 3 beranak terharu giler tgk video nih dok ulang² banyak kali semalam....yg avin damia lak asyik ler dok gelak² pastu asal kuar gambar dia ngan cake jer terus nanyi "happy besday to u" sambil geleng² kepala ke kiri n kanan sesambil tepuk tgn....hiksss giler klakar.

Pastu asal nak muka walid jer ckp "Alid...alid" nampak bonda lak "Bobo...bobo (bila nak pndai sebut bonda nih....huhuhu)".......terharu giler tau!!!

Untuk kaseh tenkiu sgt² tau!!!!! tak sangka kaseh gegeh buatkan video nih utk avin damai, weols lak yg terharu terlebih² nih.....pastu siap sticky kan n3 tuh lak lagi....wahhh tenkiu kaseh......muuuahhhhh...meh sini meh bonda damia nak cemolot laga pipi sket meh......hiksss

Yang tambah lagi sebak tuh kena lak weols rasa video nih ngan lirik lagu sempurna tuh......serius wat weols sebak n terharu gitu.

Dah ler semalam weols baru sempat wat xtvt bukak² pressie yg avin damia ahad ritu kan pastu tetina perasan nape banyak sgt adiah from "kaseh n family" nih kan, tadi dah ada pastu bukak yg lain ada lagi ghopernya sampai 3 adiah form "kaseh n family" uols.......to kaseh n family Justify Fullthanks a lot yea....weols sgt menghargainya.

So dikesempatan nih weols nak ucapkan lagi sekali tenkiu untuk semua yg memberikan adiah² untuk anak dara weols tuh (kecik ke besar ke mahal ke murah ke bukan jadi kayu pengukur buat weols) but yg penting tanda ingatan dari uols buat anak dara weols tuh sesungguhnya weols sgt² menghargainya sampaikan ada yg sanggup pos dari jauh tuh (tq amy yg sweet like candy) dan yg lelain gak ye.......n yg paling penting weols lagi terharu ngan doa yg uols iringi bersama² ngan pemberian tersebut....thanks again to all of u.

Jom uols kita layan video youtube nih hasil kerja tangan aunty Kaseh avin damia nih....jom²....meh sesama layan meh!!!








MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

8 Comments Uols:

MaMa aYiN_FaSHa said...

mmg touching ler Mas layan sampai abis video tuh...

Ms.Lilies said...

lagu kena betul kan...huhuhu....

atty's said...

kty tgk kt blog kaseh tadi..sweet sgt

kojah said...

huii bestttt sgt...again epi besday cutest avin damia alhamra...btw, cantekkkk sgt baju akak ngan damia masa besday tuh...

Kaseh said...

syukur mas, ps n avin suka.. :)
hug n kisses utk Baby Avin... next time kalau ada rezeki jumpa mmg siapla avin ku gomol...hehe aritu tak puas...

lily lotus said...

that was so sweet of her!

CuTeMiUt78 said...

alamak tak blh nak view la plak.. takpe.. nnti blk akan akak buka video ni..

amy said...

sweet

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!