Header

Thursday, August 13, 2009

Happy 2nd Besday to Avin Damia

Salam to all readers mv.com,

Pekaba uols semua?
maklumlah kan musim² demam lah flu lah influenza A H1N1 (saje je wat ayat sopan nih mls nak tulis B*B* tuh kan) lah kan so kena lah tanya kaba dulu.

Ok lah rasanya dah ramai blogger lain yg dah wat review psl majlis sambutan hari lahir anak dara weols yg berlangsung Ahad lepas bersamaan 9 August 2009 tuh kan.

Kek Princess

dan 2 jenis cupcakes from fara drezqi



Rasanya better ler weols lak yg kuarkan n3 coz kang lelama nnti kang basi lak, weols mintak maaf sesgt xdpt nak update sepantas kilat n selaju petir coz rasanya ramai yg dah tau ada kejadian yg mencemaskan berlaku lepas majlis kat dewan tuh.....mmg tahap gaban dah tahap kecemasan dia tuh tp alhamdulillah akhirnya semuanya ok saje.....syukur ke hadrat Ilahi.

Oklah kita mula ngan persiapan pg ahad tuh ye, dlm kol 11am baru ler weols leh mula kemas² n hias dewan tuh coz pg tuh dari kol 8-10am ada org lain sewa dewan tuh utk badminton nye tournemant n lagi satu alasan ialah weols semua xleh nak membangunkan diri ngan awal coz mlm tuh weols semua gi lepak kat hajris bistro kat tasik permaisuri lepas majlis besday tasya anak lisa pinkjamboo tuh....hikssss.

Orang kuat yg tolong menghias nih adalah tak lain bukan ialah Azli aka li_xmen, Nas aka uncle dol, mummysya aka shikin + MrHazizul, kak atty, akak aka nurul muka gebu, wanie n mamanya, epi dan, kemar aka nakeisha serta tak lupa mama n abah aka raja n ratu besar di hari kejadian. Kalau lah xde diorg nih semua sure tak jalan majlis tuh......:) thanks a lot guys.

Tetiba kan aku rasa aku mcm dah xtau nak wat ayat apa dlm n3 nih coz rasanya dah ramai blogger lain yg dah review psl majlis sambutan besday avin damia nih kan apa yg pasti aku bersyukur ler coz majlis dapat berjalan ngan lancar n agak meriah n happening ler aku rasa tetambah lagi ada DJ yg hebat mcm DJ Epoi kan yg pandai menarik perhatian tetamu n pandai menghidupkan suasana lah rasanya mmg berbaloi² lah weols hire dia as a MC dalam majlis tuh.

So pada sesiapa yg rasa berminat nak booking DJ Epoi untuk menceriakan majlis uols kan tak kira ler majlis kenduri kawen ke majlis hari jadi ke majlis apa² lah cepat² ler gi serbu n book dia yer mmg gerenti havoc ler majlis uols nanti....sure n pasti kan suked kan.....ahakssss tetiba masuk nama suked kat sini kang tersedak lak chenta hati DJ Epoi nih kang.....hiksss

Tetamu yg datang pun alhamdulillah penuh dewan, syukur even ramai yg xdapat datang last² minute mcm² alasan tp yg paling byk coz deman n jugak xsehat lah kan. kita pun paham ler musim skrang nih kan tp ada yg yg memula confirm datang tp tak muncul² gak tp xperla mungkin xde rezeki kan insyaallah next time weols organize benda lain lak insyaallah yg kali nih kita jadikan pengalaman supaya yg akan datang lagi havoc n meriah kebabom gitu kan...insyaallah itu pun jika ada rezki lebih lah kan apa salahnya kita share sesama kan n insyaallah if ada sponsor lagi......hiksss.

antara tetamu undangan yg hadir

Cakap bab sponsor n penaja nih weols nak amik kesempatan sekali lagi nak ucapkan tq sgt² ler pada semua list sponsor yg weols dah sebutkan dlm n3 terdahulu kan. Ballon buzz yg telah sponsor bounce castle yg betul² disukai oleh kanak² ribena tuh, even Mr Hew xdpt datang coz dia berada di luar kawasan (xde kat mesia lah tuh), Mr Ben yang dah ler sudi sponsor small bite jelly cake yg sungguh sedap n nyummy tuh bagi lak present utk anak dara besday girl tuh.

bounce castle nih betul² menjadi kesukaan kanak²

small bite jelly cake yg amat sedap n cute too


Pastu tak lupa pada kengkawan blogger yg dah macam adik beradik nih bukannya takat sebuk menolong sepanjang tempoh persiapan kty n akak nuruk yg tak berapa nak recover betul dari demam pun sanggup turun (thanks ye uols mmg sporting), photog rasmi hari tuh pun Mrhazizul n Mummysya sanggup turun dari maluri pastu patah balik ke maluri balik untuk amik ahli keluarga yg lain bawak dtg majlis (u guys n famili mmg rawk n the best tau!!!), wanie yg mmg dok umah weols mmg banyak ler tolong kan pastu terpksa lak memujuk anak dara tuh yg tetiba takut dan mekap lak selalunya dia yg paling hover pantang nampak mekap.....huhuhu (akk rasa dia takut ngan brush bedak muka tuh la wanie...hiksss) dan tak lupa jugak pd yg lain mcm nas yg sanggup turun dari terengganu n jugak azli org kuat nih yg sanggup turun dari perak pudu...:)

Cuma yg agak terkilan sket adalah keadaan dlm dewan yg agak kepanasan sket...huhuhu tp nak wat camne pun bukannya salah sesapa pun. Pastu terkilan gak ngan pihak catering coz dlm quotation n jugak harga yg weols bayar utk pakej makanan tuh semua buah or pencuci mulut pada hari tersebut sepatutnya adalah buah oren aka limau sunkies tuh tapi telah ditukar kepada tembikai tanpa memberi weols apa² notis kan. Dah lah tuh tembikai tuh pulak macam dah buruk dan macam dah tak leh makan dah tau.....dia macam dah terlampau masak aku rasa....huhuhu.....mcm mana tuh weols dah wat full payment before majlis bermula huhuhuhu.

Pastu ada gak rasa terkilan coz weols tak dapat nak sembang n borak sakan sambil bergedik-gedikkan amik gambar bersama semua blogger² yg datang coz weols adalah membizi kehulu kehilir melayan tetamu yg lain...huhuhu rasa mcm nak jupe ngan uols sekali lagi n nak wat sesi berborak² bermesra² an gitu....boleh?????

But apa² pun jom kita layan picca dulu ye



suka tgk padanan belon² kaler hijau + pink nih......cantek n sweet je

antara makanan yg ada

antara adiah yg weols sediakan even tak mahal but weols ikhlas nak kasi

masa diawal ketibaan princess avin damia bersama ing n queen....hiksss

acara blow candle before cake cutting...:)

ok masa yg ditunggu²....cake cutting...:)

weols perasan jd celebrity sat coz semua paparazi dtg serbu nak snap picca weols kan.....ahakssss

raja besar yg bertugas untuk membacakan doa (abah dah mcm YB lak gayanya....hiksss)Align Center
antara pemenang yg dpt adiah

antara peserta musical chair.....havoc giler time nih....hiksss

waaaa....kroni pun menang gak.....adil maaaarrr semua sama rata...tuberose cantik arrr baju...hiksss

pemenang lagi kategori apa dah lupa dah...hiksss

lagi pemenang amy yg sweet n gebusssss


sesi karaoke....gempak ler suare elzafrill ngan dj epoi nih...:)

salah seorang "princess of the day".....hiks puteri from norway...anak pd jiran weols

wahhhh dayang pun ada menang lucky draw gak ler....hiksss


yg nih spesel sket coz dj walaweeiii nih siap tolong sapukan peluh lagi tuh....muahahahaha




MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

8 Comments Uols:

atty's said...

nasib laksanya mmg mabeles..lah..

Kaseh said...

atty..laksa dia mmg mabeles.. mama kaseh belasah sampai 2 kali.. rasanya semua makan 2 kali haha..anyway lagi sekali happy besday Avin Damia sayang... terkilan tak dapat nak manja2 ngan avin arituh.. ngan mama kaseh je dia ok.. anyway utk Mas n PS.. ada special video tuk Damia kat blog kaseh.. sudi2kanlah jenguk eh... besday gift lagi utk Baby Damia...thanx jemput kaseh n famili arituh..

JIVEBUMZ said...

bestnye kak.. next year wat g k.. saya nk join..huhuhuhu

Dj Epoi said...

Salam....KAsih

Gua tiga kali.....

Yang last sekali tuh....memandangkan ada Telor rebus ballance lagik 5-6 biji.....Gua UP sikit kat Gua 2 biji heheheheheh.....

Amboih.......baiknyer rekemen nampak......

Gua ponk rasa seeeeeeeeeronok Walaweeiiiiiii untuk turut serta dengan Majlis Ulangtahun Avin Damia nih....

Inshaallah ada rezki...ada jemputan...Gua redah mai lagi huhuuuuuuuu!!!

CuTeMiUt78 said...

hik..hi..hik.. meriah sakan lorr

tuberose78 said...

eh'.. chantek ker baju ku itu?? heee.. mmg chantek pon.. tgk gak sapa yg pakai.. (kan dah prasan..huhuhu..)

tuberose78 said...

tak sangka bley menang.. heee.. anyway, thank you for the present!

El-Zaffril said...

Akak... time tu sakit tekak gile babas... memang nak karok time tu... tekak tak mengizinkan... tapi si DJ epoi plak menarik saya... bantai la sikit nyanyi... walaupun pitching hancoss dek sakit tekak... almaklumlah... baru sihat.

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!