Header

Friday, August 21, 2009

Happy Karok Togethers

Actually kan nih antara n3 yg ala² masuk angin dah org kata nih, coz kejadian berlaku mlm sabtu lepas but baru nak publish kat sini kan....hiksss lantak ler dah blog ahkak kan, ahkak saje nak abadikan dia kat sini nnti lenkali senang ahkak nak rujuk if ada perper hal kan.

Actually, geng yg terlibat dlm kejadian nih semuanya dh publish n3 pasal sesi karok yg entah keberapa kali dah nih kan, so ahkak pun malas ler nak kupas lagi mcm yg semua tau acara nih berlaku selepas weols gendang gendut tali kecapi kenyang perut suka hati ngan masakan laksa dari air tangan mama mummysya tuh lah kan.

Kiranya nih lah xtvt berkaroeke weols yg last before berpuasa nih...habis tak kan ler nak berkarok gak kot memalam dalam bulan puase kan. Harus ler ahkak kerah prebetsabu soh gi berteraweh kan.

Actually picca dlm nih ahkak tepek semuanya yg ala² candid yg funny n ala² gediksss pun ada gak...hiksss saje nak mengimbas kenangan suke weols nak kasi mood happy datang kan....:)


Xdpt mic, botol susu areisya pun dibedalnya.....tgh feel lah katakan

nih sesi gelek maut goyang gerudi oleh pasangan adik beradik....nih kalu inul tgk nih nangis dia nih...leleh smpai kuar air hidung dia nih coz dok pk lepas nih dia dah susah nak carik makan dah.....coz pesaing dia lagi hebatttttt nih....wakakakaka

ahkak time gelek segan nokkkk but tukang tolak² org soh joget berani ler ahkak....kahkahakah (ala uols knoe ler ahkak kan femalu gitu kan.....blueeekkkkk!!!!)

jom joget beramai²...eeeyaahhhh...hiksss

oooopsssss.....aksi 18sx lak.....nih bulan pose nnti xleh tgk nih siang hari nih.....hehehehe

ahkak miming jer nih....kalu nyanyi betul² sure pitching kelaut merah lah jawapnye....hiksss

pose nih ahkak suke....suke sungguh ler this picca...:)

bila dh ada ramai photog nih ler jadinya...hikssss

dlm lift before berangkat balik pun sempat lagi.....happynye nmpk muka kty masa nih...hiksss

before balik ke rumah masing↨ ada lak sesi lepak² di mamak dulu.....yelah lepas buat show kan kenalah ler wat diskusi sket...post moterm org kata, pakat² bincang kat mana kelemahan masing² so next time show biar bertambah havoc gitu...hiksss

Idak ler uols itu ayat xleh blah ahkak jer tuh....weols saje jer sesi beramas mesra n basahkan tekak gitu....dah ala² bersahur lak jadinya...kan...:)



Author's note: Happy time togethers.....hope masa berduka pun mereka akan ada bersama² weols.....Insyaallah. My prinsip, pegang satu saje....berkawan biar ikhlas baru org pun menghargai n suka nak kawan ngan kita....im i rite???



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

16 Comments Uols:

JIVEBUMZ said...

kak 18 sx tu.. hihi cute la gambo tuuuu

neway selamat berpose kak!

mummysya said...

weiii... apasal korang boleh bercium, kin takleh eks!!!

Hahahahaha!!!

Kan dah cakap, kak Ty mmg kroni dgn KELIWON, cuba tgk mata dia pandang mana????

Scary!!!!

Anyway, kita memang enjoy...

Harap2 plan kita menjadi ya nanti.

Cik Wanie said...

wah wah wah,
seksa siot pic gue yg bergelek tue,
walawei,

bila masa korang berCHIUM,
gue sik tau pun,

apapun,
sentiasa mendoakan agar hubungan antara kita kekal buat selamanya,
insya-ALLAH....

sayang kamoo dan kamoo semua....

nanti kita plan lagik ok;)

Ms.Lilies said...

hihihihi......
hepi semuanya....
gambo sx tu jgn tenung lama2 weih wakakakakaka

masviona said...

jivebumz:
hehehe 18sx kan...lupa lak nak ckp untuk tontonan 18thn onward n juga bg mereka yg sudah berkahwin...hiksss

selamat berpuasa utk jive jugak....:)

mummysya:
ahakssss...sbb kitaorg pndai carik ruang mata liar je tgk org lain semua pandang screen je weols cecepat ler.....kehkehkeh

ituler pasal mmg sesuweiii ler ngan kty tuh minat citer keliwon....hiksss

insyaallah plan kita jadi kan...:)

masviona said...

cik wanie:
yg itu ok lagi but yg paling tak tahan ngan botol susu ariesya tuh.....hiksss

insyaallah...aminnnn....syg kammmooooo jugeeee

Ms lilies:
betul² mmg xleh pandang lelama itu gambar...wakakaka

momguess said...

cheeet
gambar lucahhhhhh
tapi aku sukoooooooooooo
salam ramadhan tuk mv n ps

Kaseh said...

wakaka tgk wanie ngan botol susu ariesya tu menghiburkan atiku yg tgh lara hehhe..anyway gamba korang yg sx tuh takper.. ada lesenn.. yg takde lesen takleh tiru aksi tuh.. heheh giler arr jijie ngan kin bergeleks.. ngan ariesya2 sekali..hehe layanss janji enjoy..
p/s: mana aksi mas ngan kty gelek???

atty's said...

ya allah..bila masa lak korang kissing2 nie..contest ala lomantis dah abis weh..

tak leh blah kalo ingat memory karok nie ..

masviona said...

momgues:
hikssss 18sx jer sket kak ina oooiii....hiksss

slm ramadhan gak buat akak sekeluarga


kaseh:
tuler psl xleh tahan sungguh la weiiii....hiksss mau tgk gmbr weols gelek?????hiksss....kty sila jwb bg pihak...ahaksss

atty:
weols alwyz kissing² kty dimana² ajer but pndai ler cover line...hiksss...wakakakaka

bestkan kty...:)

tini said...

wow...wow...wow... dan wow lagiks....

mummYaeesh said...

fuyooo..sgt jeles okeh!nak gak hepi2 mcm ni..woohoo

perghhh...bleh kena block ini blog gara2 adengan comolot tu...woohoo.

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik..sakan hapening gilos babas punya tgk aksi2 semua ni

yup..betul..betul..betull akak pun pun prinsip camtu gak

mYpRecious said...

Kak Masviona, len kali buh kat situ org dah kawen jew boley wat aksi tuh.. kan ade yg lom kawen tiru lak.. hikkss..

:p

tuberose78 said...

waaa... happening nyer..!!

masviona said...

tini:
wow...wiw...wuuuuuw...hiksss

mummyaeesh:
nak happy gak lenkali join ler weols sama...hiksss

alamak kena block ke...dah byk dah tersiar aksi camni pun..hiksss

cutemiut:
happy sgt kak...hiksss

myprecious:
itu sudah tentu....xkan xtau lagi kot...halal haram...hiksss

tuberose:
rugi aarrr tak ikut weols.....wakakaka

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!