Header

Friday, August 21, 2009

Hurry Up!!!!!

Hiksss xde apa pun nak bitau just nak ckp semua collection brooch yg ada ngan ahkak skrang telahpun ahkak publish kat mv collection tuh ha so apa lagi uols hurry up!!!! la gi terjah sana ye...:)




Harga murah² jer uols semuanya pun dibawah rm30 n kualiti n design dia lak ahkak jamin ler yg terkini n sensasi gitu....sure org pandang uols 2-3 kali ler if uols bergaya ngan collection brooch dari mv collection nih....hikssss



Haaaa yg nih collection brooch plastic from anna sui nih tak kan uols tak mampu kot rm8 jer tuh kottttt........murah n berbaloi gitu kan.


Pilih² jgn tak pilih ye uols...konfem raya nih penampilan uols makin berseri² ngan koleksi brooch from mv collection nih...:)

So apa tunggu lagi untuk info lebih details layari ler http://masvionacollection.blogspot.com apa lagi uols tunggu tuh....:)...cepat!!!!!!





MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

4 Comments Uols:

Gina said...

Welcome Ramadan
Walk humbly
Talk politely
Dress neatly
Treat kindly
Pray attentively
Donate generously
May ALLAH bless & protect you…

KenalanYuk.com said...

hurry up,, waktu tinggal 10 detik lagi..
:)
____________________________________________________________________
WWW.KENALANYUK.COM <== facebook buatan INDONESIA ASLIII!!! AYOOO GABUNG!!!

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik.. memang klu blh kan cam nak beli semua je.. semua cantik2 belaka

Dj Epoi said...

Selamat Berbisnes Online Bos!!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!