Header

Friday, August 28, 2009

Indah....

indah.. kan?


hahaha...

aku ni tak habis2 lagi meroyan bab motosikal ni kan..
kalau si viona tau aku merosakkan blog dia ni ngn gamba2 meroyan moto aku ni sure dia piat telinga aku nnti..huhu

takpe la kan kita pasang angan2..
dari angan2 akan terbit kesungguhan..
dari kesungguhan akan nampak jalan...

sebelu ni aku gemar ngn moto 250cc kebawah je..
yg ada kategori tu just Naza Blade ngn Kawasaki Ninja 250R..
harga dalam area rm20K

bila pikir2 balik, dah alang2 tu baik terus angkat moto yg 250cc keatas je..

dah byk org pakai motor ni aku tgk..
Kawasaki ER-6N..
650cc...
harga dalam rm30K..

bila la agaknya..
sabar2.. 2 tahun lagi...





MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

8 Comments Uols:

joegrimjow said...

terpegun org kajang tengok

masviona said...

ermmmmm nasib baik moto nih kaler hijau tak jadi nak piat telinga...hiksss

nak tergelak pun ada teringat kata2 b dulu hikss.....ketua polis negara ke bos besar ke GM mcm u ke kan hiksss kat opis punya lah garang...balik umah kena gak piat telinga kat wife...hikssss

saje jer ye nak soh v bangga2 sbb nak membodek v ehhhhh....owwwhhh dah agak dah

xde maknanye ye...keputusan remain the same drp b nak beli moto besar memahal nih be belikan dulu camry sebijik kat v ok lepas tuh b nak beli moto besar ke kecik ke lantak ler

haaaa nih betul2 nih...hiksss

prebetsabu said...

jeo: bukan takat kajang je.. satu malaysia akan aku terjah naik moto (bio pon sakit pinggang, aku rela.. hahah)

viona: (ceh.. nk balas2 komen gak dalam ni padahal bukan tak jumpe.. kentut pun leh bau hahah)huhuuhuh...
betul apa... tak kira la pendekar ke, hakim negara ke, sure pernah kene piat telinga ngn bini memasing.. jgn la nak tipuuuu.. kan kan kan hahahahaaahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa............

laa.. nak camry je ke.. napa tak bgtau dari dulu.. klu tak takyah beli Mr. Triton tu, leh je beli camry.. dah tentu skrg b ngn bangganya dah bergelar bikerzzzzzz...

huhuuh..

tak kira... cukup 2 tahun nnti b sambar satuuuuuuupppppppppppp...

masviona said...

ala kan dah ckp ritu....tp time tuh mr triton pun nak gak tp city syg nak let go...so camne xkan nak ada 3 kot.....huhuhuhu tp entah nape v syg giler ngan city tuh rasa cam nak bior je city tuh ngan kita xnak jual camne eh tp nak pkai kete lain lak....huhuhu

eh apa nih diskus kat umah ler xnak ler diskus kat dlmnih...v kan pemalu kan....b tau kan v pemalu.......kan kan

jom diskus kat umah eh...nnti v leh piat telinga b lagi kalau salah ckp...muahahahahaha


~~~~sengalllllllllllll

prebetsabu said...

tak takut punnnn... bluekkkkkkk.. piat la kalau erani.. lom rs piatan b lak.............

bluek mluek cluek kluek mluek sluek zluek

:::LaKsMaNa PaLmYrA NetWork::: said...

beli la moto ni bro PB,pastu bawak sy gi jln

Kaseh said...

weh2 g discus dlm bilik, bertemankan lampu2 suram ala romantic gitu besertakan aroma candle2 wangi yg menghangatkn suasana . . Haa camtu bleh discus, dlm blog xleh, potong stim je haha anyway nak nek moto besar kena add carrier yg kt tepi tu (mcm moto zaman hitler ) haha so bleh bwk damia ngn bibik sekali. . .jap imagine jap. . ps bwk moto, mas bonceng belakang, damia n bibik dok dlm carrier kt sebelah . . .haha lariks . .

tuberose78 said...

wah..wah..wah.. tak abis2 lagi impian nak motor! sabau jer la..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!