Header

Tuesday, August 04, 2009

PABILA PREBETSABU MARAH

INI IALAH ENTRY PERSONAL UNTUK DIRI AKU

HANYA AKU SORANG E YG ADA PASSWORD UNTUK ENTRY NI..

SORRY KEKAWAN !!!


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

4 Comments Uols:

perantau.timur.tengah said...

sabar lah yer..

semua yang berlaku itu ade hikmah nye..


eh ape password nye? hahah

eiza in the house.. said...

bykkan sabar...tp klu mara, baik kita lepaskan kan...kalu tak lagi melarat...hope cepat2 sejuk k..=)

CuTeMiUt78 said...

ooppsss... takut aaarr dgr..
apapun byk2 kan bersabar k.. eemmm klu dah takde pasword camne nak tahu.. pe ke benda yg dimarah tu kan

tuberose78 said...

siap buat password tuuu..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!