Header

Monday, August 03, 2009

Jom Terai!!!!

Sejak OldTown ada menu baru nih weols tetiap minggu dok bertamu kat sana jer...ahakssss.

Saje nak test menu² baru dia kasi try semua kan

cantik menu bau nih kaler coklat cair lite² jer....

agaknya oldtown nak larik dr konsep kaler coklat tua kot coz banyak sgt kopitiam yg baru tumbuh mcm cendawan lps hujan nih yg nak tiru konsep oltown nih kot...huhuhu


Actually dah dekat sebulan lebih kot kopi putih bandar tua nih dah tukar menu masa tuh memula noticed masa weols makan kat pavilion tp dok berkira² dlm hati agaknya kat sana je kot yg lain huhuhu sekali bila time gi kat Low Yat n Bangi pun sama gak pastu tanya lak staff kat sana (dia mmg dah rapat dah ngan weols) dia ckp mmg betul lah dah tukar menu baru.


order menu oun dah berubah gak....kaler cam maintain jer cuma menu yg dah bertambah n dah jadi landscap lah orientation dia


Best menu baru nih ada banyak choice lagi sedap² semuanya......kebanyakkannya weols dah try dah. Air pun dah banyak choice lain gak.....mv suker.... suker.....hikss

lil princess nih mmg xnak makan bersuap....semua dia nak buat sendrik...biasalah kan...hikss

Antara menu baru yg weols try hari tuh


root beer....float......mmg paling sedap lah kan....pepsi ke coke ke mmg xleh lawan rootbeer nih kalu nak wat float

nih menu lama dah kalu tak silap but saja ler aku cuba hari tuh...coz weols dpt white coffee secara percuma (ala prebetsabu gatal² gi vote apa benda entah so dpt ler free gift tuh) so saje ler gatal order air lain...hiksss


prebetsabu mcm biasa tetap layan nasi lemak special oldtown....huhuhu

mv lak layan hainannese chicken rice ke apa benda entah namanya......sedap

Tp aku xleh ayan sgt sbb byk sgt minyak yg terlekat kat telur tuh kan so aku macam fening² lalat sket kalau makan manyak² tp pada yg suke xde hal mmg dah sedap dah rasanya kot.

Lepas weols lunch kat sini dlm kol 3pm++ gitu then weols gi terjah Mid valley......errmmmm idak ler jem sgt pun biasa² jer just like a weekend day as usual jer lah....cuma dekat² junction nak masuk ke mid valley agak teruk sket but selalunya hari minggu mmg camtu pun kan.

So dah sampai dlm mid valley weols berjalan² bertiga shopping campur window shopping sampai kering wallet n purse masing² pastu gerak isi perut lagi utk malam punya turn kat laksa shack pastu bergegas nak gerak ke selayang lak kat umah akak n abang.

Nak bergegas punya pasal prebetsabu sampai tertinggal wallet dia kat laksa shack tuh nasib baik ler cepat ingat terus gi carik balik.

Alhamdulillah cashier diaorg dah simpan dulu, rezeki weols lah tuh rasanya kalu jupe kat customer diorg konfem dah lesap kot....huhuhuhu

Syukur alhamdulillah kan.



Author's note: Errmmm esok sure misssss prebetsabu nih.......dia ke kedah lak this week...adoyaiiii....uhuksss


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

4 Comments Uols:

CuTeMiUt78 said...

wah..siap dah try menu lain ya.. eemmm..
ffuuuhhh sib baik sempat lagi patah blk kan.. memang rezeki la tu

masviona said...

cutemiut:
saje je weols kan suke test² menu baru nih...hikss

kak xde patah² balik pun.....direct jer gi...hiksss

~ni akak jd tak dtg party nih.....hehehe

Cath J said...

alahai rindu2an... hihihi...

apa2 pun,sedap nampak nasi tu.... nyummmm....^_^

tuberose78 said...

dah lama tak gi sana.. last time ngan korank tu jer ler..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!