Header

Thursday, August 13, 2009

Karok Sampai Pagi

Betul tak tipuuu..
mmg karok sampai pagi laa...

asalnya nak berkarok bersama semua member²...
tapi apakan daya kin n mrhazizul tak dapat nak join..
makanya, aku, viona, kakty, kakak nurul, wanie, mama wanie and uncle dol telah berjaya menggegarkan bilik karaoke di Music Box, Metro Point Kajang..

Mulanya igtkan dah tak jadi pegi sbb nak cari no telefon tpt ni mmg hazab..
sbb nak booking dulu.. mmg dah tau if tak booking mmg takkan dapat bilik..
mcm2 cara dah wat.. call 103 dorang kata takde regisration under nama tu..
so last2 aku n uncle dol pon menggoogle..
last dapat gak nombor telefon karaoke tu.. !!
terus booking kol 1015pm..


viona berkobar2 tunggu giliran nak nyanyi...
si kakak nurul lak sebok pilih lagu...
tapi lagu yg dia pilih ktioang tak pernah dengar.. hahahaha


tuuu diaa...
kak ty test suara....

viona dah berdiri dah tu...
"bila la turn ak nih...."
wakakakakaa


muka pueh hati viona dapat genggam mic...




masa bergembira...
time ni, nak lari pitch ke,
suara nak pecah ke..
peduli apa kan..
hentam sajalah...

hamboiiii wanie
siap gelek2 lagi..
camna....
dikocok kocok.. baru keluar ahhhhhh

geng lelaki macho dua org ni duduk lepak je la sementara turn lagu geng lelaki..



alamak.. pesal la kelat bebenor muka aku ni...
ahhahaha



viona jadik model kepada lagu apa ntah ktiorang nyanyi ni..
lagu Sufi Damasutra kot...


tapi kitorang tak dpt stay lama..
tetiba bibik sms kata damia muntah 4 kali..
so tapa berlengah lagi, kitorang terus balik umah n bawak damia ke hospital...
demam panas...

kesimpulannya, best!!!
sampai wanie ilang suara hahahaha


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

10 Comments Uols:

rizz said...

wahh gigih ni karokk hehehhehe

atty's said...

wakakakka..bila tgk gambo nie semua..tingat nak gelak syaiton je..adeh..byk lak gambar aku pegang mic..huhuhuhuhu..wakakakkaka..nak tergelak lagi..hehehehehe..

n0n0n said...

waaaaa....bestnyeeee....nk join gak kak...dah lama tak karoke ni...huhuhuh...tba2 lak sebak dada teringat kenangan manis bersama si dia...anyway nice blog kak...

aRe_uDear said...

Wahh.. kemain kome mengkarokkk yer.. best..
kak masviona sori lar x dpt mai besday avin.. ingat nak mai cam gath tu last mint terjah tapi den demam ler plak.. adeii.. paper pun epy besdayyy yer dak tomeyy avin damia.. muahahaaaa

Cik Wanie said...

wakakakakaka,
mmg masa karok nie,
hilang ingatan seketika,
wakakakakakakakaka..

hilang semua masalah kan,
hurm....

btw,
Cik Wanie nak gambar karok plzzzzzzz,
huk huk huk...

dikocok-kocok ahhhhhhhhhhhhhhh

Gieyana said...

gigihnya korang karok yer..mesti best kan!hiks!

lily lotus said...

tu dia aih..aznil klau tgk ni kompem dia heret suh masuk jgn lupa lirik!

tuberose78 said...

waaa.. bestnyer karok sampai pagi..! sempat lagi tuuu..

★ Nu♥ℜul ★ said...

hehhehee ... mmg best r time tuh ..
smpai batuk ilang kejap

hekhek ....
cik wanie n uncle dol r
asyik buat lawak ...

hehehheee .....

CuTeMiUt78 said...

wah.. sakan berkarok ya.. hik..hik..hik..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!