Header

Tuesday, August 18, 2009

Kasi Potong Itu Fringe

Bukan fringe aku lah..
dah tentu aku lelaki yang gagah perkasa macho lagi hensem...
so aku mana ada fringe..
viona lak pakai tudung so tak perlu nak ber fringe bagai..

bistu fringe siapa?
haa.. operasi mengedit fringe si anak dara tu la.. Avin Nurdamia Alhamra..

Dah naik rimas actuallynye weols tgk rambut si damia tu...
kejap2 cucuk mata dia..
"aduh aduh aduh.. akit akit"

damia pun dah pandai bila kita soh dia betulkan ramut, dia akan sapu rambut dia ke arah belakang..
tapi tu la sian dia kan rimas..
so bonda dia pun amik inisiatif untuk potong sikit fringe tu...

wajah sebelum operasi di mulakan..

jagan gerak ek damia.. bonda tgh potong ni.... diam2 je...

ok.. sama rata tak.. cek dulu...

"pandai la bonda trim.. taknak jadi mcm time Nenek potong tau.. dah mcm temenggung jugah dah aritu tinggi sgt !"

"dah la bonda takmo la potong lagi.. damia kan lebih ayu berambut panjang..."

"hihihihiih... rupanya bonda potong tak rata la... hihihiih"

pose bajet ayu seketika... alahai damia..

lagi bajet ayu.. jelingan manja from si anak dara... hahaha

ok dah sudah, jom bersihkan muka...

alamak haaiii.... dalam idung pun masuk ke rambut ni.....

lap lap lagi....

final touchup......

ok dah siap !!!


*lagi gambar aku akan upload ke http://prebetsabu-lens.blogspot.com kelak!!

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

10 Comments Uols:

atty's said...

baik je damia ...senang nak ptg hah!

masviona said...

atty:
baik ler sgt kty oooiii...pueh pujuk dah tuh...terpusing² badan dia tuh

tuberose78 said...

dah tomei dahhh....

Kaseh said...

alaa lambat diupdate pasal entry ni..naper eh..dia tak kuar kat dasboard kaseh..kaseh takleh nak tau entry baru korang.. kt email pun tak dapat..padahal dah lama register family mv.com.. sgt sedey woo.. dah rugi lambat tgk damia potong rambut..haha..tapi sgt kiut.. kalau takmo kena mata pakaikan dia clip2 yg ringan comel tu.. sure kiut..

prebetsabu said...

tubrose: comeeyyy macam bonda dia kan...!!

kaseh: tu la pasal.. weols pun tak sure napa blogspot lembab update entry kitorang. mungkin sbb entry dalam blog ni dah terlalu byk so blogspot lembap nak feed xml masviona.com

untuk bab "Family Mv.com", actually ada beberapa email yg akan dihantar buat semua Keluarga Mv.com... please cek dalam spam kot2 dia masuk dalam spam...

sgt2 mintak maaf diatas kesulitan...

ala... selalu2 la jengah mv.com ni sbb tiap ari mmg akan ada at least 5 entry yg weols dah schedule sesiap!!

sorry ek kaseh sbb ternanti2 from us

Kaseh said...

kaseh dah buat cara baru dah.. on je website korang ni..haha so tiap kali on mozilla terus open web korang. senang... takyah nak cek satu2 kat dasboard blogspot.. bikin geram jek .. byk kali dah kena camni.. kaseh mg kena on je mana2 fav blog ..kalau tak mmg lambat tau update kawan2..

prebetsabu said...

kaseh: perrgghhh..dasat3.. clap3x

apapehalpun, terima kasih sbb support mv.com.
insyaallah nnti kita perbanyakkan lagik cerita keletah si avin damia ek..

*klu nak hardcore lagik, cuba kaseh try set semua pc kat opis, kat cyber cafe, kat umah, pc jiran n pc kat opis jiran semua set bukak terus masviona.com huhuhuhuuh

Kaseh said...

hahaha kat opis takleh wooo..nati kantoi kaseh ngular... :P online sokmo...

rasp said...

ini budak mmg manyak cute oooo...
tapi mmg eloklah trim kan fringe tu..kesian sik masuk matakan...

CuTeMiUt78 said...

wah..kemain lagi damia.. baik je.. tomey je jelingannya

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!