Header

Tuesday, August 04, 2009

Korek idung....

kah kah kah..

siapa yg tak pernah korek idong?
mmg korang penipu la if jawap korang tak pernah korek idong...

aku mmg slalu korek idong..
sbb aku rasa, bahan kumuhan aku mmg banyak !!
kahkahkah..

so aku mmg kerap korek idong lah..
tapi idak le selalu korek idong tu depan public.
selalunya kau korek time takde org la.
time drive ke..
time kat umah ke..
huuhuuh..

masalahnya sekarang,
avin damia kan dalam stage meniru aksi utk belajar..
so aku rasa dia dah kerap kali tgk aku korek idong la..

pastu skrg ni dia mcm tiru je aksi korek idong tu..
adoiiii..

kejap2 bila dia takde ape nak wat,
dia masukkan jari dia dalam idong..
pastu dia sengih sorang2..
sorry pic takde la plak..

bila aku or viona marahkan dia,
soh dia kuarkan jari from idong dia,
dia mcm igt kitorang nak gurau2..
siap gelak2 then lari2 sambil jari dalam idong..
bahaya gak tu.. if dia terjatuh time lari tu ke..
haa.. robek lak idong dia..

harap2 pe'el terbaru dia ni tak berpanjangan..

antara alternatif lain,
tiap kali dia korek idong,
kitorang akan kata "eeeeeeeiiiii dirty"
sambil wat muka geli..

harap2 dia tau yg korek idong kat public camtu tak manis..

huhuhuhu

*masih menyalahkan diri aku sbb dgn selambanye aku korek idong depan anak dara tu.. now dia dah meniru.. huhuhuuh


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

10 Comments Uols:

Ada Ayrissa said...

kelakoooo arrrr..
hehhehe..
irish suka korek hidung orgggg...
ngeh3...

Cath J said...

Sama lah kat sini....*hampeh*

masviona said...

ada ayrissa:
lah yeke lagi teruk irish tolong korek org punya..hikss

cath j:
ihiksss...pasni xleh dah korek depan anak....wakakaka

momguess said...

tapi korek idung tu nikmat kan
ahaksss

lepas korek dpt pulak salam ngn org
fuhhhhh
mmg marveles lahhhh

Dee said...

sama cam mimi ni..dh ckp gitu pun degil gak..x taulah nk ckp apa..hopefully dia berhenti habit buruk tu..

rasp said...

sapphire pun suka gak...bila i sound kat dia 'gold digger' senyum simpul je dia tapi dia stop jap aaaa...then cari peluang i tak tgk utk continue hehehehe

tuberose78 said...

aisyah suker korek idung pastu dia makan taik idung tu...
dari kecik dia mcm tu... eeii... tak dapek nk nulung..!

eiza in the house.. said...

eeee...dirty...he3

nak salah kan sapa ekk...mereka dan kuarga mereka..kwang2

sWeEtdARLinG said...

sendiri buat sendiri tanggung laa... hahahahahaha

CuTeMiUt78 said...

hik..hik.hik.. time cenggini memang budak2 baya damia skeee tiru aksi apa org dewasa buat..cam mirul ari tu.. ada ke patut dia buat aksi org merokok.. ni bahana tgk ayah dia merokok la..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!