Header

Tuesday, August 18, 2009

LAUNCH: MV Collection...Sila Terjah!!!!!!

Salam uols,

Sempena nak menyambut Bulan Ramadhan al-mubarak minggu depan kan, aku nak ler wish uols semua kan "selamat menyambut bulan puasa" gitu kan.

Moga puasa n ibadat kita semua diterima oleh Allah swt hendaknya nanti. So ahkak pun nak ler mengambil berkat bulan yg mulia nih kan nak step ahead ler org katakan.....hiksss mengorak langkah ke bidang bisnes lak uols if ada yg berminat tuh ler ler click ke blog baru ahkak nih ye!!!!!

Nih semuanya bidang terjun nih...ahaksss dlm² tak sehat badan pun sempat lagi ahkak create blog baru nih alah uols copy paste dr MV District jer pun...sap sap soi jer uols xsampai stgh jam siap ler tapi tang header tuh lama sket kot....yg tuh ahkak xcampur CTO MV.com yg buatkan sesambil dok melayan anak dara dia tuh.

header mv collection

Actually kan, utk permulaan nih aku just tolong member aku marketkan jer, tengok market dulu camne kan but aku mmg punya impian yg besar sebenarnya dlm bisnes nih aku nye impian n matlamat jauh ke depan but rasanya better ler aku save the best for last dulu lah kot benda nih if satu hari dah sampai masanya akan aku war² kan jugak kat uols loyal readers mv.com nih.....:)

So far, aku just jual collection brooch jer dulu bersempena ngan tema nak raya nih kan sure brooch nih antara barang yg menjadi rebutan kan but aku nak tgk dulu market camne if sambutan mengalakkan akan aku bawak masuk barang² lain lagi macam gelang² crystal n rantai....but itu semua tungggggggguuuuuuuu....:)...hiksss

Semua collection kat http://masvionacollection.blogspot.com aka mv collection nih gerenti chantek² dan menarek n tertarek n jugak vogue the vas gitu coz aku yg pilih sendrik kan....ahakssss...alasan yg sungguh tak leh blah but aku blah kan jugak ler......wakakakaka



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

7 Comments Uols:

Gieyana said...

wahhh..rajinnya! bagus2..nnt kita terjah yer..hiks!

Hezesuze said...

ishhh puse pn blom da jual brooch kekdahnye ek...bgus! nnti ahkak terjah ek kot2 ada yg berkenan di mata...ekeke

p/s slmat berpuasa

prebetsabu said...

gieyana & heze: terjah n beli sorang satu n beli lagi utk sedara mara n kekawan n beli lagi n lagi n lagi

hukhukhuhuhuhuhu

atty's said...

den pun nak rembat..jom ..sopink..brooch..ke kawan .

tuberose78 said...

waahh... dah buka onlline bisnes nampak.. bagiuh3x.. ada kemajuan!

Kaseh said...

dah terjah... mmg lawa.. tapi kan.. aisey..den lom pakai tudung lagi.. nati la insyallah heheh

CuTeMiUt78 said...

wah.. viona..akak dah siap terjah dah.. n dah booking pun.. cantik aarr

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!