Header

Saturday, August 01, 2009

LIVE: Bandar Seri Permaisuri

Tadi lps g selayang melawat ahli kuarga...
Jiwa muda (ye ke muda) kata malam masih muda...

So we all calling2 rakan2...

Terus set nak dating sambil ngeteh..
Huhu..

Lokasi pilihan?
Restoran kayu nasi kandar bandar seri permaisuri..

Ngn siapa dating kali ni?

Hihihi..
Aku adalah kaki mendera..
So aku tamo bgtau skrg..

Tnggu full entry ek hahahahahahahaha
Hahahahahahaha
Hahahahahahahahaha
Hahahah uhuk uhuk batuk lak!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

8 Comments Uols:

MaMa aYiN_FaSHa said...

x jem ker mas...ker uols ada jln lain..atas angin ker???hehehhe

MaMa aYiN_FaSHa said...

Oppsss.silap da..sekali tengok date posting dah kul 11.50 pm..jem apanyer lagi..dah mlm2 gini...yg jem siang tadi ajork..hehhehe

Hezesuze said...

waduh! xhabis2 gath mkn lagik ne...kompom...wakakaka

masviona said...

Mamayin: hihi tu la tgh mlm mana ada jem lg...

Heze: if gath,sure ada makanan kan! Cmna la den nk diet nih.hiks

rizz said...

dpn umh je tu kak hehe

CuTeMiUt78 said...

oh.. g ngeteh erk.. eemmmm sempat lagi ajak member.. :D

masviona said...

rizz:
yeke kalu tau dah calling² dah kan....eh camne nak calling² ajak minum no phone pun xde ye tak...hiksss

cutemiut:
aah ngeteh...hiks....sempat coz member tuh pun kepala gegiler mcm weols gak...syokkkk...hikssss

tuberose78 said...

eh'.. mcm cantik plak baju mas pakai tu.. stripey.. iii liikeee..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!