Header

Friday, August 21, 2009

LIVE: Esok puasa, arini ke pahang lak..

Semua orang pun bz..
Memasing ada tanggungjawab memasing..

Tapi kali ni mcm ralat sikit bak outstation..
Sbb esok adalah first day kita puasa..
Now dh otw ke pahang..

Insyaallah
Trip ni balik hari je if semua settle..

Harap2 semua settle cepat
Leh aku balik cepat n bersahur pertama with viona n damia...
Pulak tu utk berbuka esok pun dh ada plan..

Moga trip kali ni dipermudahkan dan smooth!

Amiiinnn...

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

2 Comments Uols:

joegrimjow said...

jgn lupe mask
bahaya pahang

tuberose78 said...

samat berpuasaaa..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!