Header

Saturday, August 15, 2009

LIVE: Kenapa ek?

Kenapa ek arini?
Jalan jem la pulak..

Pagi td kitorang kuar from umah nak ke umah mama..
Biasanya perjalanan just 30 minit..
Tp sbb ada jem, so dekat sejan baru sampai..

Jem pulak bukan kat satu satu tempat..
Tp kat byk tpt..
Memula kat bangi..
Pastu sg besi..
Pastu kerinchi..
Pastu pj...

Hmm..

Kenapa ek?

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

6 Comments Uols:

danishahumaira said...

maybe next saturday dah puasa tu semua nak amik kesempatan weekend ni

mummysya said...

orang bz shopping lah tuhhh!!!

Dj Epoi said...

Rasanya.....pasal ROTI dah terlebey!!! lah tuh!!!

Hehheheheheh

Kaiser said...

salam....bukan ker kat area tue memang selalu jam per, dok dapet den nok nolong...huhuhuhu

El-Zaffril said...

Semua jalan jammed la... kat federal, mrr2, jalan tun razak, lebuhraya mahameru... tatau nape sesak sangat... tadi keluar memang jenuh la... nasib baik la serdang tak jammed

tuberose78 said...

org nk kuar shopping raya laa...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!