Header

Wednesday, August 12, 2009

LIVE: Perarakan apa lak ni?

Aku ada d jalan sultan ismail nak settlekan keje..
Otw tadi aku nampak ada perarakan...

Aku x sure la perarakan apa..
Isau la jugak mana tau demonstrasi jalanan ke..
Aku sempat snap gambo tu 1 je sbb aku tgh drive sorang2..

Siap ada pegang bendera malaysia..
Pastu ada 1 lg bendera putih aku x perasan dia punya logo..

dah lama aku x ikuti perkembangan isu semasa dlm negara..
Ada apape aktiviti perarakan ke?
Perarakan merdeka, napa bukan kat datatan?

Any idea?

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

7 Comments Uols:

rasp said...

ooooooo tu 'rat race' laa sis...
yearly event tu...
dah dekat banget u dgn opis i tau hehehehehe

CuTeMiUt78 said...

hah.. perarakan apa plak tu

tuberose78 said...

aik... ada perarakan plak..?? errmmm...

Dee said...

tu perarakan halal namanya..hahaha..

joegrimjow said...

perarakan bulan ramadhan

atty's said...

nasib u tak join sekali..ehehhehhe..

Mr Hazizul said...

Bro... Larian Obor Sukan Asean Paralympic la bro... Gua pun tak tahu jgk mula2 xpi bas kat belakang tu ada banner...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!