Header

Friday, August 28, 2009

LIVE: Setia Menemani.

Damia kan, dah byk kali sbenarnya dia turut juga bangun utk bersahur.
Dah 4 kali rsnya..

Huhu teman walid n bonda sahur gak!

Tapi aku isau la damia kol 11pm dh tido then kol 1am bgn pak main2 smpi subuh baru tido balik..
Mcm dh terbalik siang n malam dia.........


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

3 Comments Uols:

Sidratul Muntaha said...

normal ler tu
setot pun suek bebeno sama2 jaga kaco sahur
since last year lagi
la ni dh beso
dia akn main2 dulu n buat tak thu jer time ibu n babah dia makan

Kaseh said...

alalalala dia mintak apa masa tuh? nak mamam sahur gak eik.. kalau dia berjaga kul 1 pagi tuh jenuh la walid ngan bonda nak meneman..heheh

CuTeMiUt78 said...

bagus..bagus.. tecit dah pandai teman bonda n walid sahur kan.. sok2 dah besar skit blh la blajar pose

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!