Header

Saturday, August 22, 2009

LIVE: Tak hengat dunia!

Amacam menu berbuka uols..
Now weols semua with keluarga besar pak nasir berbuka puasa beramai2 d hotel singgahsana pj..

Meriah uolss menunyeeeee...
Tak silapbya rm27 je..diskaun 50% ..
Pueh hati beb..

Sure bertambah lemak dlm badan haha

Entry full nanti ek..


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

7 Comments Uols:

Cath J said...

wah wah wah....bukan main lagi blogger sorang ni.... BYKKkkkkkk nyer makanannnnnn....... ^_^

joegrimjow said...

mmg herbalife takley tolong la camni
huhu

jom bukak pose b4 fly nanti
set date 6-7 bulan 9
ok?

IxoR@ said...

penuh sesaja satu meja, makan kat luar mmg cam tu la gayanya...

selamat berpuasa....

Kaseh said...

mas.. sok nati baju raya tak muat nati yang oii..hehe suka tgk damia sengeh jek mamam...kiut

masviona said...

Cath J:
huhuhu mmg pun byk giler...dh tu semua org amik sana sini sket....hiksss

joegrimjow:
huhuhu nafsu makan kan....tgk org lain semua penuh meja kita pun amik penuh meja gak but bukannya mkn smpai habis pun

ok saya...weols leh jer...jgn joe lak yg cancel last minute....set date betul² nnti leh ajak yg lain sekali...reramai best sket kan

ixora:
penuh sebab yg nih secoit yg itu secoit....air pun sampai bergelas² diambilnye...hiksss

kaseh:
hiksss....xper kaseh mas masih dlm kawalan tuh....xsanggup badan naik lagi...huhuhu

damia happy giler dia makan mee sepiring ngan kuih² pun semua dia try...hiksss

lily lotus said...

murahnya! tp sure rindu nak dgr alunan arwah ustaz asri kan..kalau ramadan dia mmg dah attached kat hotel tu

tuberose78 said...

mmg best la makan kat situ.. walau pun ramai org, tapi makanan dia mmg banyak giller!!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!