Header

Wednesday, August 12, 2009

Majlis Besday Tasya

Weekend lepas mmg schedule team masviona.com agak kepadatan gitu, maklumlah kan last weekend banyak betul org yg nak wat n organize event itu ler event ini ler on the same date n time.

Aku ngan prebetsabu lak mmg jenis if weols dpt invitation memana pun weols akan cuba sedaya upaya utk cuba menghadirkan diri coz sejak dari dulu weols rasa satu penghargaan if weols dijemput sama kan so nape perlu kita menolak if benda tuh dah jadi rezeki kita kan.

So malam sabtu 8 August ritu weols dpt jemputan untuk besday party tasya anak pada psngan pinkjamboo yg mmg jambu nih ngan suami terchenta mohsein.

Weols actually dah selalu gak ler berjumpa² ngan lisa aka pinkjamboo n famili nih......diorg mmg sporting lah...best sgt even masa memula jumpe ritu lisa nih a bit shy² cat gak ler. masih ingat n3 BBQ kat umah mummsya tuh????.....tak ingat gak nah click n3 nih ye uols!!!!!.


weols yg sempat bersembang² before gerak ke umah mertua lisa

Tema malam tuh ofkoz ler pinky gitu kan dah mummy Tasya nih pencinta pink yg tegar gitu kan...so weols pun sedaya upaya ler cuba memenuhi tema kan....see prebetsabu pink tuhhhhh....hikssss mama wanie pun sama usaha pkai tudung pink tuh...janji ada pink kan...hiksss

besday girl yg cute bersama² mummy n daddy nye yg jugak cutemuit...hiksss

Jom layan picca ye.....picca dibawah semuanya adalah credit goes to mummysya coz aku mmg tidak snappy² mlm tuh coz prebetsabu bawak D80 dia kan tapi mcm biasa ler lambat nak update kan so better aku cilok picca nih dulu kan...hiksss

cake bear kaler cream nih sungguh ler cute kan....:)

time cake cutting......mohsein + lisa n tasya ofkoz ler jadi tumpuan mamarazi n paparazi serta photog pro n amatur segala bagai kan bak kata kataorg ala² celebrity lah kan.

n Avin Damia mcm biasa asal gi majlis besday memana jer dia selalu perasan yg majlis tuh dia punya. Siap tak kasi budak² lain gi dekat ngan cake tuh. Dia yg hover nyanyi lagu "happy birthday to u" tuh kengkononnya utk dia lah tuh....wakakakaka


ini adalah muka happy weols yg sempat bergambar together²....syok sgt...:)



Author's note: Happy 1st besday utk tasya ye moga membesar bagai johan menjadi anak yg berguna didunia n juga diakhirat kelak...amin.



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

5 Comments Uols:

mummysya said...

betul!!! Undangan yg kita dapat tu macam satu penghargaan besar kan. Kin pon seboleh-boleh akan pastikan kalo kin tak dtg, kin akan cuba hantar wakil...

Masa Avin duk nyanyi lagu besday, mmg kelakar habis.. She's so cuteeeeeee....

Esp dgn gelek inul dia...

muahahahahaha

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik.. cake bear tu so nice la

tuberose78 said...

eiii... tomeinyer cake bear tuu..
mcm sayang jer nk potong..

tuberose78 said...

korank tau tak tempah katner?? kat kedai kek ada buat ker? jelly cake dah tau dah.. hehehe...

PinkJamboo said...

hi all..lisa br je balik dr cuti cuti malaysia..blog lisa dah penuh ngan sawang sbb tak update update..penat masih tak hilanggggg..hehehe... Insyaallah lisa update by tomoro...tunguuuuuuuuu yer..heheh.

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!