Header

Wednesday, August 12, 2009

Malam Yang Mencemaskan.......Giler Cemas


First time dlm hidup aku nih n first time gak kat umah weols nih sejak weols pindah dok sini hampir 3 tahun yg lepas nih ler pertama kali ambulan datang umah.....huhuhuhu...betul² membuatkan dada aku berdegup kencang.......giler kentang betul lah.

Semua kajadian benar nih terjadi selepas weols semua balik dari dewan seksyen 7, selepas bergumbira menyambut besday anak dara weols tuh.

Weols telah bersepakat ngan kengkawan yg lain kononya lepas majlis tuh nak sambung melepak ler kat umah weols lepas tuh if xde aral dah plan baik punyer ler nak wat sesi sumbangkan suare masing² kan apalagi karok ler kan...hikssss

Actually masa dlm kete otw nak balik umah tuh cik wanie dah mengaduh sakit pastu aku leh lak tanya nih betul² ke main² nih....huhuhu.....lepas tuh aku pecut bawak kete mcm lipas kudung sampaikan mrhazizul n kin yg membontoti kat belakang aku pun felik nape ler aku drive laju bebenorkan....huhuhu

Elok sampai umah wanie dah xleh gerak coz katanya sakit pinggang.....huhuhuhu....aku muka time nih dah pucat lesi lesu dah pun.

Elok weols sampai depan gate umah mrhazizul n kin n jugak elzafrill pun dah sampai so mrhazizul dan el cuba ler nak papah wanie masuk umah sekali wanie dah tak larat sangat terjatuh kat lantai so xleh nak wat apa dah la kan weols semua sepakat telefon ambulan jerlah dah nak angkat² takut benda lain lak yg jadikan.

nak nunggu ambulan nih smpai umah lama gak...huhuhu

dah sampai ada lak kejadian lucu.....hikssss semuanya fir punya pasal masuk beriter ler blogger jatuh lah.....wakakakaka

mama yg setia menemani wanie


But yg paling tak tahan tuh dlm dok cemas² tuh weols sempat lagi tugaskan reporter utk snap gambar nih sapa lagi kalau bukak akak anak dara kty.....hiksss sampaikan ada ler kejadian kelakar tp hanya weols jerlah yg tau...hikss

Lepas dah wanie dibawa ke hospital kajang weols semua gerak dlm setengah jam lepas tuh yelah nak mandi² bersiram segala bagaikan.

Alhamdulillah cik wanie xde apa² lepas kena 2 cucuk injection malam tuh terus ok je dia dan malam esoknya weols boleh berkarok bersama²....alhamdulillah xde apa yg serius.



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

13 Comments Uols:

Cik Wanie said...

2 lah pasal kan,
kalau x mlm tue kita blh sama2 "sumbangkan" suara masing2...
huk uk huk..

apapun wanie ucapkan jutaan terima kasih atas bantuan kalian semua,
wanie minta maaf sbb dah spoiltkan mood semua,
ampun kan wanie yer...

huk huk huk...

apapun esknya dpt jugak kan sumbangkan suara wpun kak syikin x der,
huk huk huk

[-suziey-] said...

hohoho..giler cemas...cik wanie snetiasa buat surprise tau..ish gerun gk..seb bek xde ape..

atty's said...

alhamdullillah ye cikwanie takde apa2...

*ayu* said...

alhamdulillah.. segalanya selamat dah kan?

Cik Wanie said...

nak perbetulkan kat sini yer,
CIK WANIE bukannya suka2 nak buat SUPRISE dgn kejadian2 mcm nie yea,
CIK WANIE sendiri x mintak jadi mcm nie,
HARAP MAKLUM!!!

joegrimjow said...

tau cite ni dri kak ty
seb bek semua nya ok

tuberose78 said...

buat suspen jer.. mcm2 la korank nie.. :)

Uncle Dol said...

cemas... cemas... tapi part yg paling cemas bila check map GPS, mansion prebetsabu & masviona takde dlm tu. tiba2 uncle dol rasa mcm berada kt bermuda triangle.. kihkihkih =]

lily lotus said...

korang ni mmg ada chemistry with each other..sgt sepakat tolong menolong..happy tgk u guys kerjasama gini

rizz said...

ciann kat wanie....

zura@iwan said...

uishhh tkezut la kan...kite sure cemasnya...

mummysyafie said...

mak ai..naper sampai gitu lak wanie. sib baik takde paper

CuTeMiUt78 said...

eemm.. cemas gak la.. bila viona beritahu hal cik wanie pengsan kat umah.. sib baik ok dah kan

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!