Header

Friday, August 21, 2009

Menghantar Brooch

Align Centeranak dara anih banyak ikut muka sapa sebenranya erkkkk????


Memula weols jaja dulu picca anak dara yg tgh kemaruk nak menyandang bag.....hiksss

Asal kata nak kuar jer dia sebuk soh weols carik bag dia sekali dia nak sandang bag gak. Dah tuh terikut kot asal bonda or walid nak kuar je bawak bag dia pun sebuk......weols layan jer.

Ok gak tuh leh letak color pencil ngan note book buat dia conteng².....ada gak keje dia leh wat nanti....time nak makan ke xdelah dia nak kacau bonda n walid dia sgt..ahaksss....serampang 2 mata gak nih....kihkihkih.

Actually nih kisah hari rabu yg aku n prebetsabu bercuti tuh, weols nak kuar gi klinik sebenarnya pastu tetiba lak ada reader mv.com merangkap customer hehehehe yg nak order brooch kan so sekali harung ler singgah UKM sat coz dekat je pun leh sehala je.

Bagus gak aku dok jual² brooch nih leh berjumpa² an ngan readers n juga blogger lain......syok apa. Tapi ritu ngan dyla nih xleh jupe lama coz dia larik² sekejapan saja coz time kerja kan....nanti bos dia carik haru lak....hiksss

pantang jumpe bubble nih sure soh bonda dia blowkan....hiksss

Sementara menunggu

Tak lama pun tunggu lepas tuh dyla pun muncul lah....mmg tak terkejut pun first time jupe dia coz muka dah kenal tgk kat blog kan...hikss...cuma face to face dia lagi cute actually...serius tak tipu!!!!.



Hari tuh dyla rembat 3 pasang brooch memula order 2 jer dah jupe tambah lagi satu. Ok tenkiu dyla lenkali kita jupe lagi tau...kita sembang² lagi tau.

Sempat lagi bersuai kenal...hiksss ngan avin damia.....siap bg adiah lagi kat damia coz ritu tak dpt dtg besday party damia.....huhuhuhu ahkak lak yg segan ngan ko dyla....neway thanks ya dear...:)


nasib ada photog rasmi leh amikkan picca kenangan nih....:)



Author's note: Order yg masih pending utk attyfir, ieda n cutemiut......sowi ieda hari tuh mas terpaksa gi membeli stock dapur lak kat alamanda maklumlah nak puasa nih kan mls nak berhempit hari jumaat ngan sabtu tuh but dah alang² ke shopping mall paham² sajalah kan. So bila nak jupe nih ieda????


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

6 Comments Uols:

DYLA said...

huhuhu, kak sori tau jumpe kejap je...

ada masa lagi kite jumpe lagi..

brooch lum rasmi lg kak...

(kak, sori la sy mmg jenis lambat mesra secara live.. hehehe. lgpun sy segan ngan PS.)

Kaseh said...

damia tersangatla comel....gewammm...

Precious said...

Eh sonotnyer dp jumpe member blog!!!

tuberose78 said...

waahhh.. bisnes makin kencang nampak.. alhamdulillah..

masviona said...

dyla:
xper ler dyla akk paham ler...awk kan keje kan...:)

bila nak rasmi tuh....hiksss

ok jer dyla hari tuh....manis jer tersenyum..:)

kaseh:
damia chomel bonda dia n CUTE mcm aunty kaseh dia kottttt...:)

precious:
tuler sronok...leh tambah kenalan lagi kan...:)

tuberose:
biasalah kak diah carik duit lebih sesambil tolong kawan...alhamdulillah

CuTeMiUt78 said...

oh..bagus gak kan.. dpt jumpa ngan blogger.. hik..hik..hik.. emmm akak punya tu.. nnti akak bank in duit nya k

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!