Header

Wednesday, August 26, 2009

Menghantar Order

yg ini jerlah yg ahkak sempat snap pun...:)


Alhamdulillah semalam aku dah selamat dah menge 'pos' lajukan semua order brooch dari customer yg perlu menggunakan khidmat shipping....hiksss

So now tinggal order dari customer (cehhhh customer tuh....mcm biz ribu riban jer aku nih...hiksss) yg xyah nak pakai khidmat shipping² nih. Yang tinggal nih leh guna khidmat by hand jer....hiksss.

Semalam kan masa nak nunggu turn no dipanggil kan huhuhu punya ler aku ngantuk nak menunggu sket punya lama lagi tuhhhhh, padahal xde ler ramai org sangat pun tp kaunter yg bukak 2 jer yg satu kaunter tuh plak ada sorang mamat askar tuh wat urusan apa entah dekat setengah jam urusan dia sorang tak settle² lagi....huhuhu.

Lepas tuh yg kaunter satu lagi lak asyik dok panggil no untuk urusan bayaran bil jer adoyaiii bengkekkkkkkk sungguh ler ahkak rasa semalam nasib baik ler puase kan tahan jer lah sabar tuh....hiksssss.

Tapi alhamdulillah ler berkat kesabarab....ecehhhh ayat hover lagi ahkak mv uols nih....hiksss.....akhirnya alhamdulillah semua urusan dah settle dah.

dan TQ...TQ...TQ untuk semua yg mengorder brooch dari mv collection ye......TQ uols hope uols semua berpuas hati ler ye.

buat readers yang belum order tu, gi la jengah² mv collection tu mana tau kot² ada yang terbekenan di hati kan.. leh order terussss..... zassssssssssssssss...

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

2 Comments Uols:

Sis-Lin said...

ye...tq jgk...kerongsang nye mmg lain dr yg lain...
nnti sis order lg k...

masviona said...

sis-lin:
tq sis....insyaallah lain kali akan ada design yg cantik² lagi n lg berpatutan...:)

mampu milik gitu kata org...hiksss

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!