Header

Tuesday, August 04, 2009

MISI: Selamat Tinggal Lagi Untuk Itu

Terpaksa paksa relakan hati n mata untuk kuarkan memana simpanan yg ada utk settlekan hutang lapuk nih.......gigil kot tgn prebetsabu nak sign cek tuh...uhuksss


Huhuhu...alhamdulillah selepas berhempas pulas dan membuat budget bebetul akhirnya weols berjaya lagi untuk melaksanakan misi weols utk hapuskan hutang² card credit (cc) yg melambak weols dulu tuh.

Ada tuh cc yg entah zaman bila entah kan....huhuhu.

Syukur pelan² kayuh akhirnya weols dpt gak hapuskan satu persatu. Nak wat benda nih misi kena atur ngan tersusun n rapi jangan sampai lari track hiksss.

Ingat lagi dlm bulan september 2008 kot weols dah berjaya hapuskan separuh then dlm bulan April 2009 weols berjaya terminated lagi cc weols

Dan last week weols berjaya jugak bersihkan n hapuskan lagi satu kad kuning keemasan prebetsabu lagi satu.


xperlah weols kan ada misi baru.....hikss

Banyak actually misi baru weols hikss.....salah satunya hapuskan semua cc weols yg mana ada then apply balik sorang satu cukup...hikss

Dan yg jadi pilihan weols skrang nih adalah cc yg leh memudahkan weols untuk terbang merayau² ke negara orang lah...sudah tentu coz hobby weols kan travel.....owwwhhh sungguh mv likeee....seriyes


Author's note: Tommy n cecilia plz count us in untuk trip ke M*l*o*u*ne next May nnti yeah......wahhh terus tak sabar jadinya nih...ahaksss


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

10 Comments Uols:

Ms.Lilies said...

gud mission!! :)

momguess said...

gud!!!!!
akk punye cc dah bzaman belom setle lagik
benci sgt
dulu time pkai xigat dunia
bile nak bayorr
gegil tangan!!!
ps....
tulih 1 cek atas nama momguess iyoooo
nak setle cc gakkk
ahaksss
larikssssssssssss jejauhhhh woiiii

neezareef said...

wah nk terbang ke aus lak...ikuttt.. :p

masviona said...

Ms lilies:
tq...kena wat gak mission ini w/pun perit coz kalai idak smpai ke tua tak hbs² gak kan....ahaksss

momguess:
tuler kak kan kalu selagi ada ngan kita selagi tuh kita pkai senang terminate terus....weols pun mcm tuh gak ada 1 thn tuh kengkonon byr semua then xnak pkai dah....huhuhu sudahnya azam tak jln bila tgk sale sana sini nafsu soping kuat sgt...huhuhu

ahakssss....dia nak sign utk dia sndrik pun gigil tuh kak...ahaksss

neezareef:
hiksss...insyaallahh kalu jadi n ada rezki mmg aim gitu pun...hiksss

[-suziey-] said...

waahhhhh hapuskan cc lama buka cc baru..hehe..
me-> say no to cc..ekeke:D

Cath J said...

Don't worry... you are not alone... kita pun sama jugak....tapi dah lansai dah hutang CC aku last month!!! fiuhhhhhhh.....*Kesat peluh...*

atty's said...

kty 2 thn lepas langsai kan semua..lor ni say no to cc..huhuhuh.den pengguna tak berhemah..

rasp said...

syabas! salute! nak ikut gi m*l*o*u*ne leh tak hehehehe...

tuberose78 said...

alamek.. akak punyer cc baru jek bertambah... adesss..

oneyani said...

mcm menakutkan je dgr hutang tu..yani hutang ptptn ni pon dah sgt menghantui=(

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!