Header

Monday, August 24, 2009

Nuffnang pulak dah...


arituh, yoyooh wat award kan...
kali ni nuffnang plak yg wat..
so maybe lebih proper la kot..
Nuffnang Regional Blog Awards 2009

sume pun dapat tau dah kan..?
yg syioknya, if korang tershortlist, dia akan jemput korang ke majlis tu yg diadakan di singapore..
dan perbelanjaan adalah ditanggung....

wah.. syiok gak tuh..
tempoh sebulan ni utk pencalonan, dan tempoh sebulan lagi utk mengundi...

ermm. rasanya viona tu teringin nak gi singapore....
camna??

http://awards.nuffnang.com/nominations.php

huhuhuuh... teringin je la nak gi free free orang bayorkan gitu penginapan segala bagai..
tapi kitorang sadar diri.. itu hanyalah mimpi....................................................


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

8 Comments Uols:

Cath J said...

Kekadang tu mimpi boleh menjadi kenyataannnnn...... kalau tidak mencoba, tak kan tahu kan....

mcm mana nak calon kan??? maie aku calon kan blog MV ni.... kalau tengok stat...memang dah boleh layak dahhh........... ^_^

Cath J said...

jenggg...jeng... jenggg... aku dah nominate yuuu... (jgn marah yerrr) aku tak mintak izin lak tu....

ampunnnnn tuan ku... ;-p

joegrimjow said...

wahhh
kena tuka nuffnang la plak pasni

sWeEtdARLinG said...

huuuuuh, aku pun sedor diri, tak sebarapa... kekekek pi spore tanggung diri sendiri je laaa

tuberose78 said...

waa.. bestnyer.. dah nominate dah.. huhuhu..

masviona said...

cath j:
huhuhuhu cath j...serius ke dah calonkan mv.com nih....huhuhu segannya blog hijau ku ini tak seberapa pun.....neway tenkiu ler just serah jerlah pada nasib kan tak berharap sgt pun tp kalu ada rezki mana nak tau kan cam kata u...tak coba tak tau kan....:)

joegrimjow:
ha tukar cepat mana tau ada rezki kan...hiksss

sweetdarling:
eh mana tau kak kot ler ada silent reader yg suke kan...:)

tuberose:
la kak diah seriues ke calonkan mv.com nih....hehehehe apa kategori tuh nak gak tau...hikssss

Cath J said...

ishhhh... seriousss la....... Tak kan main2 pulak kan.... ala.... cuba je la.... tak de siapa nak pukul pun.... kekekkekek...

Anonymous said...

try nak cuba calonkan..tapi dier kata mv ni dah tercalon pon kategori Best Parenting Blog/Most Influential Blog
tahniah..pasni kite reramai vote plak ekkk hehe

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!